RELATIEWEEKEND


Hebben jullie geen behoefte en/of tijd voor meerdere sessies in de praktijk?  Dan is het relatieweekend (kan ook doordeweeks) een fijn alternatief voor jullie.  Eén, twee of drie dagen actief werken aan jullie relatie onder begeleiding van een mannelijke en vrouwelijke therapeut.

We hebben nergens ruimte voor


We spreken niet meer dezelfde taal


Ik mis de intimiteit die we vroeger hadden



Los van jullie eigen omgeving. Zonder afleiding van werk, kinderen of andere verplichtingen. Tijd om werkelijk te kijken naar jullie relatie. Tijdens dit weekend komen alle elementen van jullie relatie aan bod. Open, transparant en tot de kern. Ik begeleid jullie dit weekend samen met mijn man Jeroen Kromwijk. Zo is de mannen en vrouwen energie goed verdeeld en is er een goede mix tussen ratio en gevoel. Met een op maat gemaakt programma, gaan we concreet en effectief het weekend benutten.    

 • Geen tijdsdruk en na afloop van de sessies ontspanning met elkaar. 
 • Door het gevarieerde programma wordt het overzichtelijk waar jullie verbeterpunten liggen. 
 • Een prachtige en rustige locatie in West-Friesland. Hier wordt ruimte gecreëerd voor jullie relatie.

Investeer in je relatie, voor het te laat is.

Jeroen en Kim Kromwijk


Twee therapeuten


Man en vrouw energie


Op gemak bij beiden



Wij zijn vanaf 1997 samen en in 2003 getrouwd. Uit onze liefde zijn drie kinderen geboren. Beiden zijn we ondernemers en zeker ook samen ondernemend! We halen het beste in elkaar naar boven en blijven elkaar voortdurend spiegelen, om zo de beste versie van onszelf te zijn. Tijdens jullie relatieweekend zijn we allebei aanwezig.  We doen sessies met zijn vieren, maar ook één op één sessie om dieper in te gaan op jullie behoeften en verlangens.  Onze aanpak kenmerkt zich door een goede afwisseling tussen verdiepende opdrachten en relativering tussen de opdrachten door. Zo houden we het programma luchtig en ontspannen en is er voldoende ruimte voor diepgang op onderliggende thema's. Onze kenmerken samen zijn; verdiepend, inspirerend, confronterend, open en transparant. We zetten jullie samen in beweging om zo tot inzicht te komen. Na het weekend kunnen jullie een weloverwogen besluit nemen. Gaan  jullie de relatie verbeteren of beëindigen?  Of zetten jullie de relatie voort in een nieuwe vorm? Wij begeleiden jullie bij dit proces. 

 

"We voelden ons op ons gemak tijdens het weekend, omdat er een man en een vrouw bij was."

Hoe werkt het?

Voor jullie kiezen voor het relatieweekend (of doordeweeks), is het fijn om eerst even vrijblijvend kennis te maken. Het is een uitgebreid kennismakingsgesprek, waarbij we gelijk ingaan op de problematiek in jullie relatie. Zo kunnen we gezamenlijk ervaren of de klik er is en horen jullie hoe wij jullie kunnen begeleiden. Mochten jullie ervoor openstaan, dan plannen we de dagen en boeken wij één van onze prachtige accommodaties. Het programma wordt afgestemd op jullie vraagstukken om de dagen zo concreet mogelijk te kunnen benutten. Na de relatiedagen volgt er nog een nazorg afspraak in de praktijk. Deze dagen worden ervaren als zeer effectief en vaak doorslaggevend. 


Het relatie weekend, inclusief;


 • Uitgebreid kennismakingsgesprek met beide therapeuten.
 • Verblijf met drie overnachtingen.
 • Programma op maat gemaakt voor jullie.
 • 16 uur therapie sessies van Jeroen en Kim, inclusief 1 op 1 sessies en nazorg.
 • Inzicht en ontwikkel opdrachten.
 • Plan van aanpak.
 • Evaluatie gesprek aan het einde van het weekend.
 • Nazorg sessie in de praktijk.

In de prijs is inbegrepen: drie overnachtingen met uitgebreid ontbijt, twee keer lunch, één keer diner. Verder drankjes en kleine versnaperingen. 

Ben je nieuwsgierig naar het volledige programma?

Wat kan het jullie opleveren?

Meer verbinding


Elkaar weer "zien"


Rust en ruimte



Afhankelijk van jullie onderliggende thema's, behoeften en verlangens is de uitkomst van dit weekend uniek. Wij begeleiden jullie bij dit proces. Veel voorkomende reacties zijn na afloop;
 • We hebben een begin gemaakt naar meer wederzijds begrip en acceptatie. 
 • We ervaren een juiste balans  tussen geven en nemen.
 • Ons patroon van aanvallen en verdedigen is helder.
 • We luisteren naar elkaar i.p.v. direct te reageren.
 • Er is meer verbinding en intimiteit .

"We hebben een ongekend weekend gehad. Ik wist niet dat er zoveel pijn onder onze relatie zat. Opgelucht en met vertrouwen verder met elkaar. Wat een ervaring."

Komen jullie er samen niet meer uit?  Wij begeleiden jullie  samen, tijdens het weekend er doorheen.