Programma Goud


Dit programma is zorgvuldig opgebouwd en op jullie relatie afgestemd. We begeleiden jullie vanuit vertrouwen en wederzijds respect. We gaan samen naar oude pijn, vastgeroeste patronen en zorgen voor een nieuwe verbinding. Veilig en tot de kern.


Met een huwelijkscrisis komen jullie tijdens het Relatieweekend tot rust
Een uitgebreid ontbijt midden in de prachtige oase

DAG 1


19:00

"Welkom" 

Jeroen en Kim heten jullie welkom op de prachtige locatie.

Er is ruimte voor een drankje en om jullie spullen een plek te geven.  

We nemen het programma door en stemmen op elkaar af. 

19:30

"Avondoefening"

We zullen jullie alleen laten, vergezeld met een ontspannende oefening voor de avond.

Zo zijn jullie morgen uitgerust om de dag te beginnen. 


Relatieproblemen onderzoeken op een kaart met de 4 gedragsstijlen

DAG 2


9:30

 Jeroen en Kim komen op locatie na jullie verzorgde ontbijt.  Fijn dat jullie hier al een nacht zijn en vertrouwd zijn aan de ruimte en de omgeving. Zo kunnen we in alle rust beginnen aan de therapie. 

10:00

"Relatietherapie"

 Jullie vragenlijsten zijn door ons met zorg, liefde en respect gelezen. Hierop hebben we een uniek programma gebouwd en gaan we starten met inzicht krijgen in oude pijn die onder jullie relatie ligt. We gaan jullie fundament onderzoeken. Hoe sterk is jullie relatie en welke verkregen inzichten verdienen nu oprecht de aandacht?

13:00

"Lunch"

 Jullie mogen een wandeling in de oase gaan maken en daarna lunchen met zijn tweeën in de natuur. 

Mochten er allergieën zijn of specifieke wensen. Alles is mogelijk

14:15

"Relatietherapie"

De ochtend is bepalend voor de middag. Jullie blokkades en patronen krijgen nu ruimte voor verbetering. Jullie gaan inzicht krijgen in jullie eigen aandeel. Er zullen stappen worden gemaakt  om zo elkaar weer opnieuw te bereiken en te ontmoeten vanuit liefde.

16:45

"Afronding eerste dag en diner"

We bevragen jullie hoe het tot nu toe gaat en lichten het programma voor de volgende dag toe.  Jullie gekozen diner zal vervolgens bij jullie accommodatie worden bezorgd. Afhankelijk van jullie energie ontvangen jullie een avondopdracht die aansluit bij de sessies van de dag. Voel je vrij om een vuurkorf aan te steken bij de vele zitjes in de natuur en zo de avond samen onder de sterren af te sluiten. 


Het relatieweekend geeft inzicht in je relatiestatus en brengt ontspanning
Ritueel verbranden werkt helend bij dit stel

DAG 3


9:30

"Terugblik"

Na jullie luxe ontbijt in de natuur komen Jeroen en Kim weer op locatie.

We blikken terug op dag 2, om vervolgens de dag samen in te gaan.

Welke inzichten hebben jullie tot nu toe opgedaan? 

10:00

"Relatietherapie"

Deze dag staat in het teken om jullie fundament weer op te bouwen. Door middel van actieve en praktische oefeningen zetten we jullie aan tot nadenken en komen jullie letterlijk in beweging naar elkaar. We kijken vooral ook naar jullie gezamenlijke energie. Stroomt het of stagneert het? 

13:00

"Lunch"

 Op loopafstand van de locatie is het schitterende IJsselmeer. Hier mogen jullie samen of alleen even tot rust komen en de ochtend op je in laten werken. Als jullie terugkomen staat de lunch in de natuur voor jullie klaar.

Mochten er allergieën zijn of specifieke wensen. Alles is mogelijk.

 

 Op jullie eigen verzoek zullen Jeroen en Kim aansluiten bij de lunch. Hebben jullie vragen of zijn jullie nieuwsgierig naar de relatie van Jeroen en Kim?  Ze zijn een open boek en delen het graag met jullie. Willen jullie liever even alleen zijn? Doe vooral wat goed voelt en wat jullie nodig hebben. 

 

14:15

"Relatietherapie"

We gaan deze middag intensief met elkaar verbinden. We laten tijdens een sessie letterlijk achter wat jullie relatie niet meer willen meenemen naar de toekomst. In alle oprechtheid en eerlijkheid worden de uitkomsten en ervaringen vanuit de sessies besproken. De hier in opgedane inzichten worden met elkaar vertaald naar jullie eigen unieke relatieplan.  Helder en concreet en met doelen voor de toekomst.

16:30

"Evaluatie  van jullie Relatieweekend"

We ronden de dag gezamenlijk af met een drankje en nemen de tijd om jullie eventuele vragen te beantwoorden en om onze inzichten aangaande jullie relatie te delen. Tevens vragen we jullie om ons evaluatieformulier in te vullen. Om deze dagen te waarborgen, zullen jullie bij dit arrangement een nazorgsessie ontvangen in de praktijk in Enkhuizen. Hiervoor plannen we gelijk een afspraak in.

17:30

De laatste avond en overnachting. We zorgen voor een gepaste avondopdracht om jullie zo nog meer tot elkaar te laten komen. Als jullie de volgende dag wakker worden is er nog een heerlijk ontbijt en hebben jullie de dag voor jullie zelf. 

Komen jullie er samen meer uit?  Wij begeleiden jullie er samen deze dagen doorheen.

Twijfelen jullie over scheiden of blijven? Kim Kromwijk en Jeroen Kromwijk begeleiden jullie hierbij
Kim en Jeroen lopen graag met jullie mee...