Programma Goud


Dit programma is zorgvuldig opgebouwd en op jullie relatie afgestemd. We begeleiden jullie vanuit vertrouwen en wederzijds respect. We gaan samen naar oude pijn, vastgeroeste patronen en zorgen voor een nieuwe verbinding. Veilig en tot de kern.


Met een huwelijkscrisis komen jullie tijdens het Relatieweekend tot rust
Zijn jullie klaar voor een nieuw begin?

DAG 1


14:00

"Inchecken"

Jullie mogen inchecken in het prachtige hotel  op 5 minuten loopafstand van onze praktijk. Jullie hebben de tijd om even rustig tot jezelf te komen. Jeroen en Kim hebben voor jullie een luxe welkomspakket samengesteld. Als jullie willen kunnen jullie  tevens de prachtige stad verkennen en de eerste relatieopdracht tot jullie nemen. 

16:00

"Ontvangst" 

Jeroen en Kim heten jullie hier van harte welkom in de praktijk. We nemen het programma door en stemmen volledig op jullie af en hebben een verdiepend gesprek. We delen jullie eerste persoonlijke relatieopdracht die jullie in de middag mogen gaan maken. En natuurlijk vertellen we waar de lekkerste restaurants en mooiste plekjes zijn om te ontdekken!


Relatieweekend boeken. Mannelijke en vrouwelijke therapeut
Een stel tijdens een verbindende oefening.

DAG 2


9:30

Na jullie verzorgde ontbijt zijn jullie weer welkom in de Relatiepraktijk.  Fijn dat jullie hier al een nacht zijn en vertrouwd zijn aan de ruimte en de omgeving. Zo kunnen we in alle rust beginnen aan de therapie. 

10:00

"Relatietherapie"

 Jullie intakeformulieren zijn door ons met zorg, liefde en respect gelezen. Hierop hebben we een uniek programma gebouwd en gaan we starten met inzicht krijgen in oude pijn die onder jullie relatie ligt. We gaan jullie fundament onderzoeken. Hoe sterk is jullie relatie en welke verkregen inzichten verdienen nu oprecht de aandacht?

13:00

"Lunch"

 Jullie mogen een wandeling in de prachtige stad gaan maken. De Relatiepraktijk ligt midden in het oude centrum. Iedere straat heeft zijn charmes, waar velen hun ogen uitkijken.  Als jullie terugkomen, staat er een smakelijk lunch voor jullie klaar. Mochten er allergieën zijn of specifieke wensen. Alles is mogelijk

14:15

"Relatietherapie"

De ochtend is bepalend voor de middag. Jullie blokkades en patronen krijgen nu ruimte voor verbetering. Jullie gaan inzicht krijgen in jullie eigen aandeel. Er zullen stappen worden gemaakt  om zo elkaar weer opnieuw te bereiken en te ontmoeten vanuit liefde.

16:45

"Afronding eerste dag"

We bevragen jullie hoe het tot nu toe gaat en lichten het programma voor de volgende dag toe. Tevens krijgen jullie een passende avondopdracht die aansluit na de eerste dag.  Jullie mogen terug naar het hotel en hebben de avond voor jullie zelf.


Het relatieweekend geeft inzicht in je relatiestatus en brengt ontspanning
We gaan ook naar buiten voor een ultieme beleving.

DAG 3


9:30

"Terugblik"

Na het luxe ontbijt ontvangen wij jullie weer graag.

We blikken terug op dag 2, om vervolgens de dag samen in te gaan.

Welke inzichten hebben jullie tot nu toe opgedaan? 

10:00

"Relatietherapie"

Deze dag staat in het teken om jullie fundament weer op te bouwen. Door middel van actieve en praktische oefeningen zetten we jullie aan tot nadenken en komen jullie letterlijk in beweging naar elkaar. We kijken vooral ook naar jullie gezamenlijke energie. Stroomt het of stagneert het? 

13:00

"Lunch"

 Afhankelijk van het weer gaan jullie gaan picknicken! Terug in de tijd in de oude VOC stad. Jeroen en Kim zorgen ervoor dat jullie de ultieme beleving ervaren tijdens deze onvergetelijke dagen. Kom tot rust en laat de ochtend op jullie inwerken. Mochten er allergieën zijn of specifieke wensen. Alles is mogelijk.

14:15

"Relatietherapie"

We gaan deze middag intensief met elkaar verbinden. We laten tijdens een sessie letterlijk achter wat jullie relatie niet meer willen meenemen naar de toekomst. In alle oprechtheid en eerlijkheid worden de uitkomsten en ervaringen vanuit de sessies besproken. De hier in opgedane inzichten worden met elkaar vertaald naar jullie eigen unieke relatieplan.  Helder en concreet en met doelen voor de toekomst.

16:30

"Evaluatie en borging van jullie Relatiedagen"

Na deze dagen ontvangen jullie van ons een uitgebreide mail met alle informatie en oefeningen voor in de thuissituatie. We nemen rustig alles met jullie door en maken alle tijd voor de vragen die jullie wellicht hebben. Tevens maken we de nazorgsessie bespreekbaar en vragen wij jullie het evaluatieformulier in te vullen. Dan is het moment om jullie los te laten. Vertrouwend op het proces...

Komen jullie er samen meer uit?  Wij begeleiden jullie er samen deze dagen doorheen.

Twijfelen jullie over scheiden of blijven? Kim Kromwijk en Jeroen Kromwijk begeleiden jullie hierbij
Kim en Jeroen lopen graag met jullie mee...