Over Jeroen & Kim Kromwijk-Lub


Jeroen en Kim Kromwijk begeleiden het relatieweekend

Twee therapeuten


Man & Vrouw energie


Expertise & ErvaringWij zijn vanaf 1997 samen en in 2003 getrouwd. Uit onze liefde zijn drie kinderen geboren. Beide zijn we ondernemers en zeker ook samen ondernemend! We halen het beste in elkaar naar boven en blijven elkaar voortdurend spiegelen, om zo de beste versie van onszelf te zijn.  We weten uit eigen ervaring en expertise hoe je een langdurige relatie gezond, liefdevol en spannend kunt houden. We doen sessies met zijn vieren, maar ook één op één sessie om dieper in te gaan op jullie behoeften en verlangens. Onze aanpak kenmerkt zich door een goede afwisseling tussen verdiepende opdrachten en relativering tussen de opdrachten door. Zo houden we het programma luchtig en ontspannen en is er voldoende ruimte voor diepgang op onderliggende thema's. We zijn dan ook de gehele dagen bij jullie aanwezig. Zo zien we ook de dynamiek tussen jullie en welke vastgeroeste patronen aandacht nodig hebben.

 

Onze kenmerken samen zijn; verdiepend, inspirerend, confronterend, open en transparant. We zetten jullie samen in beweging om zo tot inzicht te komen. We werken met meerdere methodieken en tools, waaronder systemisch werk, geweldloze communicatie en EFT (Emotionally Focused Therapy).

 

Na deze dagen kunnen jullie een weloverwogen besluit nemen. Gaan jullie de relatie verbeteren of beëindigen?  Of zetten jullie de relatie voort in een nieuwe vorm? Wij begeleiden jullie bij dit proces. Deze dagen worden ervaren als 'life changing' en door stellen gewaardeerd met een 9.8!

Over Kim


Kim Kromwijk-Lub Relatietherapeut Relatieweekend

Onbevooroordeeld


Recht door zee


Tot de kernAls gecertificeerd en opgeleid relatietherapeut, EFT Therapeut en professioneel coach, ben ik gespecialiseerd in relatie vraagstukken. Al meerdere jaren heb ik een succesvolle relatiepraktijk waar ik inmiddels al meer dan honderden stellen heb mogen begeleiden in hun relatie.

 

Onbevooroordeeld, recht door zee en tot de kern zijn woorden die mijn cliënten aan mij teruggeven. Ik sta voor actieve sessies waar we ook praktisch aan de slag gaan. Oplossingsgericht, vanuit vertrouwen, wederzijds respect en oprechte aandacht. Vanuit een open houding voelen mensen zich snel bij mij op hun gemak. Ik heb het vermogen om snel aan te voelen wat er speelt en luister daarbij aandachtig naar mijn intuïtie en jou/jullie beide verhalen, ook als die verschillen. Wie ben jij en wat heb je nodig? Tevens word ik regelmatig gevraagd voor mijn expertise in de media. Zoals LINDA.NL , VICE NL,  JAN Magazine en AD.nl

 

Over Jeroen


Jeroen Kromwijk Relatieweekend

Energiek


Verdiepend


InspirerendAl meer dan 23 jaar hou ik me werkgerelateerd bezig met gedragsveranderingen van mensen.  Deze ervaring heb ik vertaald in mijn eigen onderneming, namelijk UPGOING.NL.


Mijn passie is om te verbinden met mensen. Ik geniet van de ontwikkeling van anderen en het persoonlijk contact.   Samen  delen, inspireren en mensen laten groeien. Tijdens het relatieweekend kom je in contact met mijn DNA: energiek, verdiepend en inspirerend. Van mensen hoor ik terug dat ze waarderen dat ik ze een spiegel voor hou en de confrontatie niet uit de weg ga.  Ik benader relatievraagstukken vanuit een gezonde dosis ratio en gevoel. Hier ervaren zowel mannen als vrouwen een goede balans en voelen daarbij sterk de ruimte om te delen. 

Het meest geniet ik wanneer we met elkaar de situatie objectief bekijken en vanuit dit inzicht de persoon zelf in staat wordt gesteld andere keuzes te maken. Luisteren, zonder oordeel, zien wie iemand echt is en waarom je van elkaar kunt vervreemden. Ik maak tijdens dit proces gebruik van meerdere tools vanuit empowerment, gedragswetenschap en systemisch werken (opstellingen). Door de inzet van deze tools lukt het om meer eigen kracht te ervaren en samen beter te communiceren.

Jeroen en Kim Kromwijk maken een programma voor het relatieweekend
Vanuit het succesvolle concept maken Jeroen en Kim jullie unieke relatieprogramma op maat!

Maak kosteloos en vrijblijvend een (online)kennismakingsgesprek


Zijn jullie geïnteresseerd?  Dat is mooi, wij namelijk ook in jullie! Het mogen begeleiden van liefdespartners die voor een moeilijke keuze staan of meer in liefde willen verbinden is passie vanuit ons hart!
  • Hebben jullie hulp nodig voor het maken van een goede keuze of heb je vragen of het Relatieweekend wel aansluit bij jullie situatie. Neem dan vooral contact op. Wij staan jullie graag te woord.
  • Wil je met ons (online) kennismaken? Dat kan 30 minuten kosteloos en vrijblijvend.
  • Heb je een vraag? Klik dan hieronder op de Meestgestelde vragen pagina. Zit je vraag er niet tussen? Contact ons gerust!