Over Jeroen & Kim Kromwijk-Lub


Jeroen en Kim Kromwijk begeleiden het relatieweekend

Twee therapeuten


Man & Vrouw energie


Expertise & ErvaringWij zijn vanaf 1997 samen en in 2003 getrouwd. Uit onze liefde zijn drie kinderen geboren. Beide zijn we ondernemers en zeker ook samen ondernemend! We halen het beste in elkaar naar boven en blijven elkaar voortdurend spiegelen, om zo de beste versie van onszelf te zijn.  We weten uit eigen ervaring en expertise hoe je een langdurige relatie gezond, liefdevol en spannend kunt houden. We organiseren trainingen met meerdere stellen én ons relatieweekend met één stel. Onze aanpak kenmerkt zich door een goede afwisseling tussen verdiepende opdrachten en relativering tussen de opdrachten door. Zo houden we het programma luchtig en ontspannen en is er voldoende ruimte voor diepgang op onderliggende thema's. We zijn dan ook de gehele dagen bij jullie aanwezig. Zo zien we ook de dynamiek tussen jullie en welke vastgeroeste patronen aandacht nodig hebben.

 

Onze kenmerken samen zijn; verdiepend, inspirerend, confronterend, open en transparant. We zetten jullie samen in beweging om zo tot inzicht te komen. We werken met meerdere methodieken en tools, waaronder systemisch werk, geweldloze communicatie en EFT (Emotionally Focused Therapy).

 

Na deze dagen heeft jullie relatie de aandacht gekregen die het verdient en komt er ook een stukje persoonlijke ontwikkeling om de hoek kijken. Wij begeleiden jullie bij dit proces. Deze dagen worden ervaren als 'life changing' en door stellen gewaardeerd met een 9.8!

Over Kim


Kim Kromwijk-Lub Relatietherapeut Relatieweekend

Onbevooroordeeld


Recht door zee


Tot de kernAls gecertificeerd en opgeleid relatietherapeut, EFT Therapeut en professioneel coach, ben ik gespecialiseerd in relatie vraagstukken. Al meerdere jaren heb ik een succesvolle relatiepraktijk waar ik inmiddels al meer dan honderden stellen heb mogen begeleiden in hun relatie.

 

Onbevooroordeeld, recht door zee en tot de kern zijn woorden die mijn cliënten aan mij teruggeven. Ik sta voor actieve sessies waar we ook praktisch aan de slag gaan. Oplossingsgericht, vanuit vertrouwen, wederzijds respect en oprechte aandacht. Vanuit een open houding voelen mensen zich snel bij mij op hun gemak. Ik heb het vermogen om snel aan te voelen wat er speelt en luister daarbij aandachtig naar mijn intuïtie en jou/jullie beide verhalen, ook als die verschillen. Wie ben jij en wat heb je nodig? Tevens word ik regelmatig gevraagd voor mijn expertise in de media. Zoals de bladen LINDA, &C, JAN, VICE, Margriet en Libelle.

 

Over Jeroen


Jeroen Kromwijk Relatieweekend

Energiek


Verdiepend


InspirerendMijn passie is om te verbinden met mensen. Ik geniet van de ontwikkeling van anderen en het persoonlijk contact.   Samen  delen, inspireren en mensen laten groeien. Tijdens het relatieweekend of De "Houd me Vast " training kom je in contact met mijn DNA: energiek, verdiepend en inspirerend. Van mensen hoor ik terug dat ze waarderen dat ik ze een spiegel voor hou en een verdiepend gesprek over onderliggende emoties niet uit de weg ga.  Ik benader relatievraagstukken vanuit een gezonde dosis ratio en gevoel. Hier ervaren zowel mannen als vrouwen een goede balans en voelen daarbij sterk de ruimte om te delen. 

 

Al vanaf 1998 houd ik me bezig met gedragsveranderingen van mensen.  Enerzijds als sociotherapeut en tevens als manager in de aansturing van zorgprofessionals. Deze ervaring heb ik vertaald in mijn eigen onderneming, namelijk UPGOING.NL. Mensen weten mij te vinden wanneer het bedrijf, team of individu toe is aan de volgende stap in zijn of haar ontwikkeling. Veelal tijdens trainingen op het gebied van communicatie, talentontwikkeling en verandermanagement  geef ik hier vorm en inhoud aan. 

 

Het meest geniet ik wanneer we met elkaar de situatie objectief bekijken en vanuit dit inzicht de persoon zelf in staat wordt gesteld andere keuzes te maken. Patronen doorbreken. Luisteren, zonder oordeel, zien wie iemand echt is en waarom je van elkaar kunt vervreemden. Ik maak tijdens dit proces gebruik van meerdere tools vanuit communicatie, empowerment, gedragswetenschap en systemisch werken (opstellingen). Door de inzet van deze tools lukt het om meer eigen kracht te ervaren en samen beter te communiceren.

 

Ik sta voor een praktische aanpak, duidelijke verwachtingen, heldere taal en resultaatgericht actieplan om zo je relatie een boost te geven.

 

Jeroen en Kim Kromwijk maken een programma voor het relatieweekend
Vanuit het succesvolle concept maken Jeroen en Kim jullie unieke relatieprogramma op maat!

Maak kosteloos en vrijblijvend een (online)kennismakingsgesprek


Zijn jullie geïnteresseerd?  Dat is mooi, wij namelijk ook in jullie! Het mogen begeleiden van liefdespartners die voor een moeilijke keuze staan of meer in liefde willen verbinden is passie vanuit ons hart!