· 

De sfeer is huiselijk en warm, je bent welkom

De Praktijk van Kim Kromwijk-Lub Relatietherapeut

Een nostalgisch pand met een prachtig verhaal.


 

💚 Relatiepraktijk De Kim 💚
Midden in het centrum van Enkhuizen aan de voet van de Zuidertoren staat mijn praktijk. In deze buurt ben ik opgegroeid. Als klein meisje liep ik iedere dag naar school langs dit prachtige pand, waar ik nu met zoveel liefde mensen mag begeleiden.
Het is een pand met een verhaal. Het was het huis van een schooldirecteur, de voorganger van de kerk en is zelfs bezet geweest door de duitsers. En toen het op mijn pad kwam heb ik er een huiselijk en warm geheel van gemaakt. Cliënten voelen zich altijd "thuis" en welkom door de fijne sfeer en goede energie.
💚 Komen jullie eens langs voor een verdiepend gesprek over jullie relatie? Een kennismaking is kosteloos en vrijblijvend. Ik zie jullie graag.
♥️ Warme groet,
Kim Kromwijk-Lub

Wil jij iedere week een post ontvangen op Facebook en/of Instagram?