Jeroen & Kim Kromwijk-Lub


Relatieretreat Relatieweekend Koppelretraite Houd me vast training

Twee therapeuten


Man & Vrouw energie


Expertise & ErvaringJeroen en Kim zijn liefdespartners en blijven elkaar ontdekken en inspireren. Ze zijn sinds 1997 samen en uit hun liefde zijn 3 kinderen geboren. Ze weten uit eigen ervaring en expertise hoe je een langdurige relatie gezond, liefdevol en spannend kunt houden. Een krachtig en ondernemend stel die het beste in elkaar naar boven halen en de liefde op unieke wijze blijft vieren. Ze begeleiden stellen op liefdevolle wijze, vanuit wederzijds respect en vertrouwen.

 

Samen zijn ze gespecialiseerd in relaties en van nature oprecht geïnteresseerd in mensen. Ze hebben hiermee ook een duidelijke missie, namelijk; bewustwording van de kracht van liefde! Liefde is voor hen een hoger doel en ze dragen dit in alles uit. Niet alleen in hun eigen leven, maar ook in alles wat ze samen neerzetten. Hun verschillende achtergronden zorgen voor prachtige activiteiten binnen hun bloeiende ondernemingen. Ze combineren hun talenten in (relatie)therapie, coaching, systemisch werk, witte tantra en sjamanisme. Hun kenmerken samen zijn; verdiepend, inspirerend, confronterend, humoristisch, open en transparant. Ieder stel zetten ze op verbindende wijze in beweging om zo tot inzicht te komen.

 

Over Kim


Kim Kromwijk-Lub Relatietherapeut Relatieweekend

Onbevooroordeeld


Recht door zee


Tot de kernAls relatietherapeut, EFT Therapeut, coach en familieopsteller, is Kim gespecialiseerd in relatie vraagstukken. Ze heeft een bloeiende relatiepraktijk in Enkhuizen waar ze inmiddels al meer dan honderden stellen heeft mogen begeleiden in hun relatie. Naast relatietherapie, organiseert ze samen met haar man Jeroen, Relatieweekenden, Houd me vast EFT trainingen en Date nights. Kim beoefent tevens de witte tantra.

 

Een vrouw die onbevooroordeeld luistert met een open hart en oprechte aandacht. Door haar open houding, voelen mensen zich snel bij haar op hun gemak. Kim heeft het vermogen om snel aan te voelen wat er speelt en luistert daarbij aandachtig naar haar intuïtie. Vanuit wederzijds respect en vertrouwen gaat ze tot de kern van de uitdagingen. Op een liefdevolle wijze maakt ze alles bespreekbaar en worden onderliggende emoties inzichtelijk gemaakt.

 

Kim wordt regelmatig gevraagd voor haar relatie expertise in de media zoals de bladen LINDA, &C, Margriet en Libelle.

 

Over Jeroen


Jeroen Kromwijk Relatieweekend

Energiek


Verdiepend


InspirerendJeroen is sociotherapeut en werkt als manager in de aansturing van zorgprofessionals. Zijn jarenlange ervaring met diverse doelgroepen heeft hij vertaald in zijn eigen ondernemingen;  www.oerkompas.nl en www.upgoing.nl waar hij mensen inspireert tot persoonlijke groei en ontwikkeling. Jeroen werkt in de relatiepraktijk samen met zijn vrouw Kim.

 

Mensen waarderen zijn eerlijkheid en oprechtheid. Een man die onderliggende emoties in een verdiepend gesprek niet uit de weg gaat. Jeroen heeft het vermogen om relatievraagstukken vanuit een gezonde dosis ratio en gevoel te benaderen. Hier ervaren zowel mannen als vrouwen een goede balans en voelen daarbij sterk de ruimte om hun verhaal met hem te delen.

Relatieweekend Relatietretraite Koppelretreat
Kim en Jeroen in hun sfeervolle praktijk.

Aanmelden? Gun het jullie relatie!


Zijn jullie geïnteresseerd?  Dat is mooi, wij namelijk ook in jullie! Het mogen begeleiden van liefdespartners die voor een moeilijke keuze staan of meer in liefde willen verbinden is passie vanuit ons hart!
  • Hebben jullie hulp nodig voor het maken van een goede keuze of heb je vragen? Kijk dan ook even bij de Meestgestelde vragen. Zit je vraag er niet tussen? Neem dan vooral contact op.
  • Willen jullie online met ons kennismaken? Dat kan 30 minuten kosteloos en vrijblijvend.