Meest gestelde vragen Relatieweekend


Relatieweekend Relatiedagen Relatieretraite Relatietherapie Kim Kromwijk
Heb je vragen, neem gerust contact op!

Mijn partner wil niet mee

De relatiedagen zijn er voor jullie samen. Als je partner niet overtuigd is, dan is een kosteloze en vrijblijvende online kennismaking van 30 minuten een goede optie.


Zijn deze dagen ook geschikt voor een gezonde relatie?

Jazeker! Of je nu in een relatiecrisis zit of juist in een gezonde relatie verlangt naar (nog) meer verdieping en verbinding. Het is het mooiste cadeau wat je aan elkaar kunt geven. Dit is de meest unieke, verbindende en liefdevolle investering die je in je relatie kunt doen.


Wat als blijkt dat we tijdens deze relatiedagen toch niet bij elkaar willen blijven?

Voor de relatiedagen sturen we intakeformulieren die jullie beide mogen invullen. Uit deze intake creëren wij het op maat gemaakte programma. Wij kunnen via jullie informatie dus al goed aanvoelen hoe jullie er beide in staan en of er toch een mogelijkheid bestaat om elkaar los te laten. Mocht dit het geval zijn, dan hebben wij de ervaring om dit op een juiste manier te begeleiden en het programma hier direct op aan te passen. Mochten de emoties hoog oplopen, dan geven wij jullie vanuit onze professie alle ruimte om hieraan toe te geven en dit met liefde, vertrouwen en respect  te begeleiden. Wanneer men ter plekke wilt annuleren, dan volgt er geen restitutie van het bedrag of  een deel van het bedrag. Er volgt geen terugkommogelijkheid ter compensatie.


Vinden de relatiedagen plaats in een groep?

Nee, deze dagen zijn volledig voor  jullie samen  en garanderen we 100% privacy. Jullie krijgen alle aandacht die nodig is voor jullie eigen unieke relatie van ons samen. Wil je wel in een groep? Dan bieden we  de Houd me vast training aan.


Hoeveel sessies krijg je bij de relatiedagen per dag?

 Wij denken niet in sessies, we zijn namelijk met onze volledige aandacht bij jullie om non stop te begeleiden bij deze dagen. Het is niet te vergelijken met andere aanbieders die bijvoorbeeld twee  sessies op een dag  komen geven. Wij zijn er de hele dag voor jullie en letten niet op de tijd. Dat maakt het juist zo effectief. Vaak zien we juist jullie vastgeroeste patronen buiten de oefeningen door. Daar werken we juist mee. Op deze manier zien we jullie eigenlijk in de "thuissituatie".  Daar waar jullie gewoontes erin sluipen en juist die aandacht behoren te krijgen voor blijvende verbetering. De groei  zit dus ook vaak buiten de oefeningen om. 


Hoe zit het met de beschikbaarheid?

Binnen 2 maanden kunnen de dagen ingezet worden van donderdag t/m zondag. Wij adviseren donderdag en vrijdag, zodat jullie daarna nog een weekend hebben om met elkaar te zijn. Mochten jullie interesse hebben, bel of mail dan voor het inplannen van een relatieweekend of online kennismaking. Mochten jullie de dagen willen boeken, dan kunnen we deze voor twee dagen in optie zetten. Als de factuur is betaald, dan is de boeking definitief en ontvangen jullie de intakeformulieren.


Kunnen we ook overnachten?

Bij het relatieweekend is 1 overnachting inclusief ontbijt inbegrepen. Als extra optie kunnen wij een overnachting inclusief ontbijt voor jullie bijboeken tegen een aantrekkelijke prijs.


Kost een weekend meer als doordeweeks?

De relatiedagen zijn beschikbaar vanaf donderdag t/m zondag. Voor de zondag rekenen we per stel een extra tarief van 395,- exclusief btw. per stel.


Hoe zit het met de betaling?

Jullie krijgen na het vastzetten van de datum de volledige factuur. Deze dient binnen 2 dagen te worden overgemaakt. Dan is het een definitieve boeking en ontvangen jullie de intakeformulieren.


Kunnen we in termijnen betalen?

Wij maken onze agenda's 2 dagen volledig vrij voor jullie. Dat maakt dat betalen in termijnen niet mogelijk is. Het Relatieweekend dient vooraf volledig te worden betaald.


Wat als we plots niet kunnen?

Verzetten kan kosteloos  tot 4 weken van de gereserveerde datum. We plannen dan gezamenlijk weer een nieuwe datum.

Annuleren jullie  binnen 4 weken tot 3 dagen tot de gereserveerde datum, dan rekenen we 50% over het totaal bedrag.

Dit voor onze voorbereiding die we aan jullie hebben besteed en de tijd die we beide in onze agenda hebben vrijgemaakt voor jullie.

We zullen dit bedrag dan binnen 3 dagen terugstorten.

Annuleren jullie  binnen 72 uur, dan volgt er geen restitutie van het bedrag of  een deel van het bedrag.

Zie voor meer informatie onze Algemene voorwaarden


Wordt het vergoed?

Nee, relatietherapie is sinds 2013 niet meer vergoed. Het is echt een investering in jezelf en in je relatie.   


Wat zijn de meest gehoorde reacties van stellen?

Kijk op de review pagina voor alle reacties.


Waar kiezen de meeste stellen voor en waarom?

Dit is afhankelijk van jullie eigen budget en voorkeur. We kunnen jullie ook adviseren bij jullie keuze. We zijn beiden gespecialiseerd in relaties en hebben met succes al meer dan honderden stellen mogen begeleiden.


Hoe bereiden we ons voor als we het relatieweekend afnemen?

Wij nemen jullie stap voor stap mee naar de aanloop van relatieweekend. Jullie hoeven nergens aan te denken. Jullie worden volledig op de hoogte gehouden wanneer, hoe, waar en wat er gaat gebeuren.


Wij komen van ver? Kunnen jullie ook naar ons komen?

Nee, we hebben een prachtige praktijk waar we jullie graag ontvangen.


Zijn jullie ondernemers?

Als jullie een eigen bedrijf of zaak hebben, contact ons dan en vraag naar de aantrekkelijke voorwaarden!


Waar moet je opletten als je relatiedagen met elkaar wilt vergelijken?

Vaak krijgen we vragen over het verschil in relatieweekenden/ dagen die landelijk worden aangeboden. Uiteraard willen we jullie hierbij graag helpen om zo een juiste keuze te maken. Ervan uitgaande dat jullie vooral kiezen wat bij jullie past als stel en uiteraard wat jullie budget is. Wat is jullie doel voor deze dagen en wat willen jullie eruit halen voor de toekomst. Hierbij een kleine opsomming waar je (financieel) op kunt letten als je een relatieweekend wilt vergelijken met meerdere aanbieders in Nederland. 

 • Wie is degene die jullie gaat begeleiden tijdens deze dagen?  Is het een therapeut, coach of vrijwilligers? Sommige aanbieders bieden coaches aan uit een groot netwerk of werken met vrijwilligers. Als je het van belang vindt dat jullie weten wie jullie daadwerkelijk gaat begeleiden is het goed om dit helder te hebben voor je een investering doet
 • Is er een man én een vrouw die jullie zal begeleiden tijdens deze bijzondere en vaak cruciale dagen.
 • Is het in een groep of heb je de volledige aandacht van de therapeut(en) alleen?
 • Is het in een groep en krijg je hierbij  wel persoonlijke aandacht of  doe je de opdrachten alleen met je partner?
 • Ga na of er  een intake bij zit of een vrijblijvende kennismaking. In sommige gevallen moet je een kennismaking altijd betalen en komt dit bovenop het bedrag. 
 • Hoeveel uur krijg je therapie en is het wel therapie?  Ga goed na wat jullie relatie nodig heeft.  Zitten jullie  in de gevarenzone? Dan is er echt relatietherapie nodig om jullie destructieve patronen inzichtelijk te maken en deze  onder professionele begeleiding aan te pakken.
 • Is het een op maat gemaakt programma afgestemd op jullie relatie of een programma die voor iedereen wordt ingezet? Waar hebben jullie als stel behoefte aan?
 • Zijn de aangeboden prijzen inclusief of exclusief btw?
 • Is het inclusief of exclusief overnachting(en). Wat kost een overnachting in de regio? Zo weet je wat je kosten zijn.

Aanmelden?


Relatieweekend Relatieretraite Relatiedagen Relatietherapie Kim Kromwijk

Jeroen en Kim Kromwijk

Zijn jullie geïnteresseerd?  Dat is mooi, wij namelijk ook in jullie! Het mogen begeleiden van liefdespartners en deze weer opnieuw of sterker in verbinding brengen met elkaar is voor ons passie vanuit ons hart! Wij zijn al meer dan 23 jaar in liefde verbonden en dat maakt dat jullie ook onze onderlinge energie en deskundigheid ervaren tijdens deze dagen. Geen verborgen agenda's, we gaan samen tot het maximale. Na deze dagen weten jullie welke richting  jullie samen ingaan en creëren jullie daarmee helderheid, rust en/of ruimte. Kiezen jullie voor acceptatie, het aangaan of elkaar in liefde loslaten. De vele stellen die we hebben mogen begeleiden geven deze dagen gemiddeld een 9.8!  
 • Hebben jullie hulp nodig voor het maken van een goede keuze bij jullie situatie. Neem dan vooral contact op. Wij staan jullie graag te woord.
 • Wil je online kennismaken? Dat kan 30 minuten kosteloos en vrijblijvend.