DATE NIGHT


Date night voor stellen. Houd de liefde levend! Jeroen en Kim Kromwijk-Lub

Valentijn 14 februari 2024

20:00-22:00 uur

18e-eeuwse Concertzaal in Enkhuizen

€ 85,- per stel

Inclusief  drankje/versnapering en attentie

Op zoek naar een super romantische en verbindende date met je partner? Date night is dan precies wat jullie zoeken! Jeroen en Kim nemen jullie mee in een avond vol verdieping, humor en speelsheid om jullie liefde te blijven uitdagen! Of je nu 2 of 25 jaar samen bent, stop nooit met daten! Deze avond is een must voor ieder stel...en dus voor alle leeftijden.

Date night. Hou houd je de liefde levend?

Wat kunnen we verwachten met Date night?


Date night is géén therapie en zeker niet zweverig of spiritueel. Zie het als een voorstelling waar jullie met elkaar de hoofdrol in hebben. Er zijn verbindende opdrachten die jullie samen gaan maken om elkaar (nog) beter te leren kennen. Er zullen oefeningen zijn waarbij jullie heerlijk met elkaar gaan lachen en zorgen we uiteraard voor een vleugje romantiek. Het is verdieping én vernieuwing in jullie relatie! Uiteraard onder het genot van een drankje, zoete versnapering en een leuke attentie. Samen met meerdere stellen gaan jullie een onvergetelijke ervaring beleven. En dit alles om jullie liefde vurig en levendig te houden. Wie wil dat nou niet?

Laat je verrassen omtrent liefde en kies voor een heerlijke avond uit voor twee!

Date night voor een liefdevolle relatie

Date night is géén therapie. Het is ook niet zweverig of spiritueel. Het is echt een avond uit voor jullie liefde! Met een vleugje romantiek, verbindende opdrachten en even heerlijk lachen met elkaar.

Date night is voor stellen die;


 • De lol van het leven willen voelen en nieuwe ervaringen willen opdoen;
 • zich willen laten verwonderen en samen de sparkle willen opzoeken;
 • openstaan voor het onbekende en mee durven gaan met de flow;
 • op een dieper level met elkaar willen verbinden;
 • bewust ruimte willen vrijmaken voor elkaar;
 • liefde samen op een voetstuk zetten;
 • hun liefde levend willen houden en het de aandacht geven die het verdient!

Even serieus...waar wachten jullie nog op?...

Date night voor langdurige relatie. Avond uit

Laten we liefde samen een podium geven...

Een origineel cadeau? Verras je lief met Date night!


Heb je even geen inspiratie voor een liefdevol cadeua? Verras elkaar dan met deze onvergetelijke avond voor jullie twee. Wij zorgen dat je een prachtige cadeaubon krijgt met een liefdevolle tekst, die je vervolgens zelf kan geven. De feestdagen staan voor de deur en uiteraard ook een schot in de roos voor Valentijn. Een origineler cadeau kun je echt niet vinden hoor;-)

Wie zijn Jeroen en Kim?


Date night Liefdes retraite Jeroen en Kim Kromwijk-Lub

Jeroen en Kim zijn liefdespartners en blijven elkaar ontdekken en inspireren. Ze weten uit eigen ervaring en expertise hoe je een langdurige relatie gezond, liefdevol en spannend kunt houden. Een krachtig en ondernemend stel die het beste in elkaar naar boven haalt!

 

Samen zijn ze gespecialiseerd in relaties en van nature oprecht geïnteresseerd in mensen. Hun kenmerken samen zijn; verdiepend, inspirerend, humoristisch en open. En juist omdat zij het zo belangrijk vinden om de liefde te vieren, hebben ze speciaal voor stellen "Date night" ontwikkeld. Zij zijn er voor jullie om je dit te laten ervaren!

"Podium voor liefde"


"Gun het de liefde"


"Verdiep de liefde"Date night voor stellen. Jeroen en Kim Kromwijk-Lub  Liefde voor de relatie

Praktische informatie en investering


 • Locatie;  Enkhuizen, waar we jullie sfeervol ontvangen in een 18e-eeuwse concertzaal.
 • Datum; 14 februari 2024 van 20:00- 22:00 uur (inloop van 19:45-20:00 uur).
 • Investering € 85,- per stel.
 • Vragen? Contact ons gerust!

Jeroen en Kim schijnen licht op jullie liefde!

Date night voor stellen. De liefde levend houden
Lieve twee,
Gun jullie liefde deze verrijkende en nieuwe ervaring. Waar er 100% aandacht is voor elkaar en jullie op een dieper niveau met elkaar gaan verbinden. Date night is géén therapie. Het is ook niet zweverig of spiritueel. Het is een fantastische avond voor jullie liefde! Na deze onvergetelijke avond gaan jullie met een glimlach op jullie gezicht weer naar huis. Wij zijn er voor jullie om je dit te laten ervaren. Een prachtig cadeau voor jullie liefde, dus twijfel niet en ga gewoon!