Meest gestelde vragen "Houd me Vast" training


EFT Houd me vast weekend Noord Holland
Heb je vragen, neem gerust contact op!

Mijn partner wil niet mee naar de training...

De training is  voor jullie samen. Als je partner niet overtuigd is, dan is een kosteloze en vrijblijvende online kennismaking van 30 minuten een goede optie.


Is deze training geschikt voor een gezonde relatie?

Daar is hij juist voor geschikt.  Het is het mooiste cadeau wat je aan elkaar kunt geven. Hebben jullie hevige uitdagingen in jullie relatie, dan is een relatieweekend een betere optie. Dan krijgen jullie 2 dagen alle aandacht en is het echt een therapieweekend voor jullie alleen.


Moet je het Boek van Houd me vast van Sue Johnson hebben gelezen voor de training?

Nee. Iedereen is hier vrij in. We realiseren dat het leven soms al druk genoeg is, dus doe vooral wat goed voelt! We begeleiden jullie er stap voor stap bij. Er is tevens ook een luisterboek van, dus die optie is er ook nog.


Is de training met meerdere stellen?

Ja, er zijn in totaal maximaal 3 stellen  en 2 trainers (Jeroen en Kim Kromwijk-Lub).

Wil je liever alleen met Jeroen en Kim? Dan is ons Relatieweekend hiervoor uitstekend geschikt.


Hoe zit het met de beschikbaarheid?

Op de pagina Beschikbaarheid arrangementen staan alle data en het aantal plaatsen.


Kunnen we ook overnachten?

Bij Hotel Snouck van Loosen kunnen wij voor een aantrekkelijke prijs de overnachtingen bij de training bijboeken.Een prachtig hotel midden in het centrum en op 5 minuten loopafstand van  de praktijk waar de training zal plaats vinden.

Hebben jullie interesse? Laat het ons dan vooral even weten.


Hoe zit het met de betaling van de training?

We gaan ervan uit dat stellen een weloverwogen keuze maken om onze training te boeken. Jullie kiezen dan voor verbinding en verdieping.

Jullie ontvangen vervolgens de volledige factuur en deze dient binnen 2 dagen te worden overgemaakt. Dan is het een definitieve boeking en maken we plaats en ruimte voor jullie als stel. 


Kunnen we in termijnen betalen?

Wij maken onze agenda's 2 1/2 dag volledig vrij voor jullie. Dat maakt dat betalen in termijnen niet mogelijk is. De training dient vooraf volledig te worden betaald. Je maakt samen commitment om de training te gaan volgen.


Wat als we plots niet kunnen?

Verzetten kan éénmalig kosteloos  tot 6 weken van de gereserveerde datum. Jullie kunnen als er plaats is dan aansluiten bij de volgende training of dan de eerstvolgende training. Annuleren jullie  binnen 6 weken tot 3 dagen tot de gereserveerde datum, dan rekenen we 50% over het totaal bedrag.

We zullen dit bedrag dan binnen 3 dagen terugstorten.

Annuleren jullie  binnen 72 uur, dan volgt er geen restitutie van het bedrag of  een deel van het bedrag.

Zie voor meer informatie onze Algemene voorwaarden


Wordt het vergoed?

Vraag dit na bij je zorgverzekering.   


Wat zijn de meest gehoorde reacties van stellen?

Kijk op de review pagina voor alle reacties.


Zijn jullie ondernemers?

Als jullie een eigen bedrijf of zaak hebben, contact ons dan en vraag naar de aantrekkelijke voorwaarden!


Waar moet je opletten als je de Houd me vast trainingen wilt vergelijken?

Het kan zijn dat jullie vragen hebben over het verschillende aanbod over de Houd me vast trainingen. Uiteraard willen we jullie hierbij graag helpen om zo een juiste keuze te maken. 

  • Wie is degene die jullie gaat begeleiden tijdens deze dagen? Kun je hier ook een kosteloos kennismakingsgesprek inplannen. De klik is namelijk erg belangrijk!
  • Hoeveel trainers en stellen zijn er aanwezig in de groep. Wij (Jeroen en Kim Kromwijk-Lub) werken als trainers met maximaal 3 stellen, waardoor we ook veel persoonlijke aandacht hebben voor jullie uitdagingen. We gaan hier absoluut voor kwaliteit!
  • Hoeveel uren telt de training? Bij ons is dit 20 uur in een lang weekend die begint op vrijdag om 14:00 uur. 
  • Zijn de aangeboden prijzen inclusief of exclusief btw?
  • Is het inclusief of exclusief overnachting(en). Wat kost een overnachting in de regio? Zo kun je een totaal plaatje maken.

Aanmelden?


Relatieweekend Relatieretraite Relatiedagen Relatietherapie Kim Kromwijk

Jeroen en Kim Kromwijk

Zijn jullie geïnteresseerd?  Dat is mooi, wij namelijk ook in jullie! Het mogen begeleiden van liefdespartners en deze weer opnieuw of sterker in verbinding brengen met elkaar is voor ons passie vanuit ons hart! Wij zijn vanaf 1997 in liefde verbonden en dat maakt dat jullie ook onze onderlinge energie en deskundigheid ervaren tijdens deze dagen. De vele stellen die we hebben mogen begeleiden geven deze dagen gemiddeld een 9.8!  
  • Hebben jullie hulp nodig voor het maken van een goede keuze en of het wel aansluit bij jullie situatie. Neem dan vooral contact op. Wij staan jullie graag te woord.
  • Wil je liever online kennismaken? Dat kan 30 minuten kosteloos en vrijblijvend.