Meest gestelde vragen "Houd me Vast" training


EFT Houd me vast weekend Noord Holland
Heb je vragen, neem gerust contact op!

Mijn partner wil niet mee naar de training...

De training is  voor jullie samen. Als je partner niet overtuigd is, dan is een kosteloze en vrijblijvende online kennismaking van 30 minuten een goede optie.


Is deze training geschikt voor een gezonde relatie?

Daar is hij juist voor geschikt.  Het is het mooiste cadeau wat je aan elkaar kunt geven. Hebben jullie hevige uitdagingen in jullie relatie, dan is een relatieweekend een betere optie. Dan krijgen jullie 2 dagen alle aandacht en is het echt een therapieweekend voor jullie alleen.


Moet je het Boek van Houd me vast van Sue Johnson hebben gelezen voor de training?

Het is helpend om het boek te lezen, maar is niet perse nodig. We begeleiden jullie er stap voor stap bij. Dus ben je geen lezer of geen tijd? Geen probleem! Er is tevens ook een luisterboek van!


Is de training met meerdere stellen?

Ja, er zijn in totaal maximaal 3stellen  en 2 trainers (Jeroen en Kim Kromwijk-Lub). Wil je liever alleen met Jeroen en Kim? Dan is ons Relatieweekend hiervoor uitstekend geschikt.


Hoe zit het met de beschikbaarheid?

Op de pagina Beschikbaarheid arrangementen staan alle data en het aantal plaatsen. Mochten jullie interesse hebben, bel of mail dan voor het inplannen van een online kennismakingsgesprek. 


Kunnen we ook overnachten?

Bij Hotel Snouck van Loosen kunnen wij voor een aantrekkelijke prijs de overnachtingen bij de training bijboeken.Een prachtig hotel midden in het centrum en op 5 minuten loopafstand van  de praktijk waar de training zal plaats vinden.

Hebben jullie interesse? Laat het ons dan vooral even weten.


Hoe zit het met de betaling van de training?

Hebben jullie na de online kennismaking besloten om de training te volgen, dan ontvangen jullie de volledige factuur. Deze dient binnen 2 dagen te worden overgemaakt. Dan is het een definitieve boeking.


Kunnen we in termijnen betalen?

Wij maken onze agenda's 2 1/2 dag volledig vrij voor jullie. Dat maakt dat betalen in termijnen niet mogelijk is. De dagen dienen vooraf volledig te worden betaald.


Wat als we plots niet kunnen?

Verzetten kan tot 4 weken van de gereserveerde datum. Jullie worden dan uitgenodigd bij de eerstvolgende training.  Zeggen jullie binnen 2 weken af, dan rekenen we 50% over het gehele bedrag voor de voorbereiding die we aan jullie hebben besteed.


Wordt het vergoed?

Vraag dit na bij je zorgverzekering.   


Wat zijn de meest gehoorde reacties van stellen?

Kijk op de review pagina voor alle reacties.


Zijn jullie ondernemers?

Als jullie een eigen bedrijf of zaak hebben, contact ons dan en vraag naar de aantrekkelijke voorwaarden!

Aanmelden?


Relatieweekend Relatieretraite Relatiedagen Relatietherapie Kim Kromwijk

Jeroen en Kim Kromwijk

Zijn jullie geïnteresseerd?  Dat is mooi, wij namelijk ook in jullie! Het mogen begeleiden van liefdespartners en deze weer opnieuw of sterker in verbinding brengen met elkaar is voor ons passie vanuit ons hart! Wij zijn vanaf 1997 in liefde verbonden en dat maakt dat jullie ook onze onderlinge energie en deskundigheid ervaren tijdens deze dagen. De vele stellen die we hebben mogen begeleiden geven deze dagen gemiddeld een 9.8!  
  • Hebben jullie hulp nodig voor het maken van een goede keuze en of het wel aansluit bij jullie situatie. Neem dan vooral contact op. Wij staan jullie graag te woord.
  • Wil je liever online kennismaken? Dat kan 30 minuten kosteloos en vrijblijvend.