RELATIE


Gesprekken lopen uit op ruzies of stilte en de intimiteit die jullie eens zo verbond is er nauwelijks meer. Willen jullie het anders, echter weten jullie niet hoe? Kom dan samen naar Relatiepraktijk De Kim en maak de twijfels bespreekbaar voor het echt te laat is.

Twijfels om samen door te gaan...


Waarom zijn we nooit meer intiem?


We hebben steeds vaker ruzie!Kim ontvangt jullie graag in haar prachtige praktijk.
Kim ontvangt jullie graag in haar prachtige praktijk.

Investeer in je relatie, voor het te laat is.

Hoe werkt het?


Voor jullie bij mij in relatietherapie gaan, is het fijn om eerst even kennis te maken. Dit kennismakingsgesprek van een half uur is gratis en vrijblijvend. Zo kunnen we gezamenlijk ervaren of de klik er is en of jullie je op je gemak voelen bij mij in de praktijk. Als jullie ervoor kiezen om verder te gaan, dan gaan we uiteraard samen in gesprek, anderzijds kom ik graag met jullie in beweging. Uit het hoofd en naar het gevoel. Hier gebruik ik oefeningen voor die aansluiten in de fase waar jullie je bevindenEen helder beeld van jullie relatie, zowel met het hart als het hoofd.

Aantal sessies


Als relatietherapeut zet ik graag mensen in beweging. Vanuit vertrouwen en wederzijds respect  kom ik snel tot de kern. Gemiddeld zijn er 4 á 6 sessies nodig. De relatie koste wat het kost in stand houden is niet het doel van relatietherapie. Ik begeleid jullie proces, ongeacht de uitkomst. Samen in gesprek, verbinding maken en voelen wat er nu eigenlijk werkelijk speelt. Dan pas kun je een weloverwogen besluit nemen de relatie te verbeteren, te beëindigen of op een andere manier met elkaar verder gaan.   

Wat kan het jullie opleveren?

Doorbreken van vast geroeste patronen.


Verbetering intimiteit en seksualiteit.


Begrip voor en met elkaar ontwikkelen.Kim geeft relatietherapie in de praktijk. Samen met haar man Jeroen begeleid ze ook stellen bij het unieke Relatieweekend. Nieuwsgierig?

Jeroen en Kim Kromwijk