Meest gestelde vragen Liefdesretraite


EFT Houd me vast weekend Noord Holland
Heb je vragen, neem gerust contact op!

Is deze retraite geschikt voor een gezonde relatie?

De liefdesretraite is juist ontwikkeld voor een gezonde en stabiele relatie. Een prachtig cadeau om jullie liefde te vieren.

Zijn er bv conflicten of sprake van overspel,  dan adviseren we eerst om een Houd me vast EFT training of een Relatieweekend te boeken.


Is de Liefdesretraite met meerdere stellen?

Ja, er zijn meerdere stellen en 2 begeleiders (Jeroen en Kim Kromwijk-Lub). Er zijn oefeningen die we samen doen, echter de privé gerelateerde opdrachten/oefeningen vinden plaats op jullie eigen kamer.

Wil je liever alleen met Jeroen en Kim? Dan is ons Relatieweekend hiervoor uitstekend geschikt.


Hoe zit het met de beschikbaarheid?

In de loop van dit jaar volgt de datum voor 2024. Jullie kunnen je alvast aanmelden, zo hebben jullie alvast een optie!


Hebben we een eigen slaapkamer en sanitair?

Jullie hebben een prachtige kamer met sanitair voor jullie helemaal alleen. Hier kunnen jullie heerlijk ontspannen en genieten van elkaars aanwezigheid.


Hoe zit het met de betaling van de Liefdesretraite?

We gaan ervan uit dat stellen een weloverwogen keuze maken om onze Liefdesretraite te boeken. Jullie kiezen dan voor verbinding en verdieping.

Jullie ontvangen vervolgens de volledige factuur en deze dient binnen 2 dagen te worden overgemaakt. Dan is het een definitieve boeking en maken we plaats en ruimte voor jullie als stel.


Kunnen we in termijnen betalen?

Wij maken onze agenda's 2 1/2 dag volledig vrij voor jullie. Dat maakt dat betalen in termijnen niet mogelijk is. De Liefdesretraite dient vooraf volledig te worden betaald.


Wat als we plots niet kunnen?

Verzetten kan éénmalig kosteloos  tot 6 weken van de gereserveerde datum. Jullie kunnen als er plaats is dan aansluiten bij een volgende Liefdesretraite. Annuleren jullie  binnen 6 weken tot 3 dagen tot de gereserveerde datum, dan rekenen we 50% over het totaal bedrag.

We zullen dit bedrag dan binnen 3 dagen terugstorten.

Annuleren jullie  binnen 72 uur, dan volgt er geen restitutie van het bedrag of  een deel van het bedrag.

Zie voor meer informatie onze Algemene voorwaarden


Wat zijn de meest gehoorde reacties van stellen?

Kijk op de review pagina voor alle reacties.


Zijn jullie ondernemers?

Als jullie een eigen bedrijf of zaak hebben, contact ons dan en vraag naar de aantrekkelijke voorwaarden!


Aanmelden?


Relatieweekend Relatieretraite Relatiedagen Relatietherapie Kim Kromwijk

Jeroen en Kim Kromwijk

Zijn jullie geïnteresseerd?  Dat is mooi, wij namelijk ook in jullie! Het mogen begeleiden van liefdespartners en deze weer opnieuw of sterker in verbinding brengen met elkaar is voor ons passie vanuit ons hart! Wij zijn vanaf 1997 in liefde verbonden en dat maakt dat jullie ook onze onderlinge energie en deskundigheid ervaren tijdens deze dagen. De vele stellen die we hebben mogen begeleiden geven deze dagen gemiddeld een 9.8!  
  • Hebben jullie hulp nodig voor het maken van een goede keuze en of het wel aansluit bij jullie situatie. Neem dan vooral contact op. Wij staan jullie graag te woord.