Programma Relatieweekend


Ons programma is vooraf altijd afgestemd en op maat gemaakt. We begeleiden jullie vanuit vertrouwen en wederzijds respect. Niets is ons te gek, deel wat je wilt delen en zo maken we het samen bespreekbaar. Veilig en tot de kern.


Met een relatiecrisis worden jullie veilig en vertrouwd ontvangen met al jullie huwelijksproblemen
Welkom in de praktijk.

DAG 1


9:30

"Welkom"

Jeroen en Kim heten jullie welkom in de praktijk. Er is ruimte voor koffie en thee met een assortiment aan zoetigheid. We geven jullie de ruimte om jullie verhaal te delen. 

10:00

"Relatietherapie"

We gaan beginnen waarvoor jullie gekomen zijn, namelijk aandacht voor jullie relatie. De ochtend staat gepland met actieve sessies en samen tot de kern gaan. Inzicht in je eigen gedrag en verdieping is hier het doel.

13:00

"Lunch"

 Jullie hebben de ruimte om even alleen te zijn en wellicht de ochtend even tot je te nemen tijdens een stadswandeling. In die tijd zal de lunch worden voorbereid en kunnen jullie daarna hier in alle rust van genieten.

Mochten er allergieën zijn of specifieke wensen. Alles is mogelijk

14:15

"Relatietherapie"

We blikken terug op de ochtend en maken daarin keuzes voor de middag.  We weten uit ervaring wat er voor jullie  relatie nodig is na de ochtendsessies. We komen to the point en anticiperen hier onmiddellijk op in. Geen gepraat erom heen, benoemen wat we zien en daar de rest van de middag aan werken. Tot de kern, open en transparant, vanuit vertrouwen en wederzijds respect. Stap voor stap zorgen we gezamenlijk voor verdieping en werken jullie 100% aan een betere relatie. Deze middag zal de liefde op de proef worden gesteld. Zowel samen als 1 op 1 sessies met Jeroen en Kim.

16:45

"Afronding eerste dag"

Wij zullen jullie tips geven waar je heerlijk kunt gaan eten met elkaar.

We bespreken de avondopdracht en jullie gaan daarna naar het prachtige hotel op loopafstand.


Een stel tijdens een verbindende opdracht.
Een stel tijdens een verbindende opdracht.

DAG 2


9:30

"Welkom"

Jeroen en Kim heten jullie weer welkom in de praktijk. We blikken terug op dag 1, om vervolgens de dag samen in te gaan. Welke inzichten hebben jullie tot nu toe opgedaan? 

10:00

"Relatietherapie"

Afwisselende oefeningen, waarbij we kijken naar jullie energie. Zowel individueel als gezamenlijk. Stroomt het of stagneert het?  Op een inzichtelijke en luchtige manier willen we jullie onbewuste en bewuste patronen bij elkaar laten inzien. 

13:00

"Lunch"

 Jullie maken een toeristische wandeling.  Bij terugkomst kunnen jullie gelijk aan tafel om te lunchen.

Mochten er allergieën zijn of specifieke wensen. Alles is mogelijk.

14:15

"Relatietherapie"

Het laatste dagdeel waar jullie elkaar opnieuw mogen ontmoeten. In alle oprechtheid en eerlijkheid worden de uitkomsten en ervaringen vanuit  de oefeningen besproken. De hier in opgedane inzichten worden met elkaar vertaald naar een relatieplan. Helder en concreet. Afhankelijk van jullie toekomst plannen.

16:30

"Evaluatie en borging van jullie Relatiedagen"

Na deze dagen ontvangen jullie van ons een uitgebreide mail met alle informatie en oefeningen voor in de thuissituatie. We nemen rustig alles met jullie door en maken alle tijd voor de vragen die jullie wellicht hebben. Tevens maken we de nazorg bespreekbaar en vragen wij jullie het evaluatieformulier in te vullen. Dan is het moment om jullie los te laten. Vertrouwend op het proces...

Komen jullie er samen meer uit?  Wij begeleiden jullie er doorheen. Man en vrouw energie.

Heb je huwelijksproblemen? Boek een Relatieweekend en zorg zo voor een gelukkig huwelijk
Jeroen en Kim zijn er voor al jullie vragen.