· 

Voel jij je vrij binnen je relatie?

BEVRIJDINGSDAG 
We leven ondanks de Corona maatregelen in een vrij land, maar wat als je gevangen zit in een verstikkende relatie? Dat je partner iedere beweging of beslissing die je maakt controleert, bekritiseert en beargumenteerd. Geen ruimte om jezelf te mogen zijn. Alleen maar leven in dienst van de ander, voor de lieve vrede.
Dat is geen lieve vrede.
Vandaag vieren we de vrijheid. Mag jij je binnen je relatie niet bewegen op een manier wat voor jou fijn is. En leef je door je partner in onzekerheid en angst? Dan vraag ik je om hulp te zoeken en te strijden waar je recht op hebt. Namelijk je vrij voelen. Je bent van niemand. Je bent om van te houden en te respecteren.
Jij bent goed zoals je bent.

Wil jij iedere week een post ontvangen op Facebook en/of Instagram?