· 

Je ziet me niet

Als partners niet meer naar elkaar luisteren
JE ZIET ME NIET
Een vrouw zegt huilend tegen haar man dat ze zich niet gezien voelt door hem. Hij kijkt haar vervolgens niet begrijpend aan. Op dat moment vult de ruimte zich met een ijzige stilte en ik voel de energie tussen deze twee mensen zwaarder worden.
Ik zie de wanhoop in haar ogen en de machteloosheid bij de man. Ik lees in zijn ogen: 'wat moet ik in hemelsnaam met deze situatie aan?' Een blik die ik maar al te vaak zie.
Het is zo gevoelig, elkaar niet meer kunnen 'lezen'. En ten diepste niet weten en/of begrijpen wat er in de ander omgaat. Het gevolg is dat we dan blokkeren. Langzaam raak je onnodig uit verbinding...
Lopen jullie met deze gevoelens rond? Wacht dan niet tot de verbinding helemaal verdwenen is. Uit onderzoek blijkt dat 80% van de stellen die tijdig relatietherapie inzet een blijvende positieve verbetering ervaart in hun relatie. Neem kosteloos en vrijblijvend contact op.

Wil jij iedere week een post ontvangen op Facebook en/of Instagram?