· 

Bijven hangen in oude pijn

Ik voel schuld uit het verleden
BLIJVEN HANGEN IN OUDE PIJN
 We denken vaak dat we pijn wel kunnen verslaan. Gewoon de schouders eronder zetten en doorgaan. Je kunt ervan weg lopen, maar in je lijf blijft het aanwezig. Diep opgeslagen tot het de aandacht krijgt waarnaar het verlangt.
 Zo kan het zijn dat je na een langere tijd je opgelaten, geïrriteerd of verdrietig voelt. Je hebt weinig energie, slaapt moeizaam en alles lijkt te stagneren. Niet wetende waar dit gevoel vandaan komt.
Durf jij naar je verleden te kijken? Dieper te voelen en te onderzoeken wat er wellicht in je lijf aan emoties "op slot" zit. Op deze manier krijg je inzicht in oude pijn en creëer je ruimte, rust en verlichting om weer te mogen groeien.

Wil jij iedere week een post ontvangen op Facebook en/of Instagram?