· 

Help, zoveel paniek in mijn lijf

Mijn leven staat op zijn kop, wat moet ik doen?
PANIEK 
⏺ Het onmogelijke is je overkomen en de paniek slaat toe. Alles wat zo normaal leek is nu één grote waas. Je wilt vluchten, maar staat aan de grond genageld.
⏺ Wat doe je als je leven letterlijk op zijn kop staat en boosheid, verdriet en wanhoop toeslaat? Wat ik als therapeut in de loop der jaren heb ervaren, is dat je mag vertrouwen op het proces waar je stap voor stap doorheen gaat. En nee, dat is zeker niet altijd makkelijk. Het gaat met ups and downs.
⏺ Gun jezelf de tijd om het te verwerken. Omring je daarbij met mensen die naar je luisteren en er vooral vanuit rust voor je zijn. Geen ongevraagde adviezen, verschillende oplossingen of eigen ervaringen/ meningen.

Wil jij iedere week een post ontvangen op Facebook en/of Instagram?