· 

We liggen weer met zijn drieën in bed

We willen graag een trio
⁉️WAAR DENK JE AAN⁉️
Een trio met iemand die er fysiek niet bij is. Hoe is dat dan mogelijk zul je je afvragen? Het gaat hier om mensen waarbij hun geliefde is overleden of mensen die van de éne relatie in de andere stappen. Het is dan heel menselijk dat de energie van diegene die er niet meer is nog voelbaar aanwezig is in een nieuwe relatie.  Zo kan het gebeuren dat we afdwalen in het moment en dat de nieuwe geliefde zich buitengesloten voelt. Hierbij spelen emoties vaak hoog op. Onzekerheid, verdriet, boosheid en onmacht kunnen elkaar hierbij afwisselen.
Als het ontstaat, probeer dan wat lichtheid in jullie gezamenlijke energie te brengen. Praat erover in rust en heb aandacht voor elkaars pijn. Ga ervan uit dat de ander het beste met jou voorheeft en je niet bewust wilt kwetsen.
❤ Lukt het jullie niet en blijft het ongemakkelijk en moeilijk bespreekbaar? Kom dan eens langs in mijn praktijk in Enkhuizen en maak het bespreekbaar. Kennismaken is kosteloos en vrijblijvend.

Wil jij iedere week een post ontvangen op Facebook en/of Instagram?