· 

Geef ruimte aan je partner

Elkaar ruimte geven binnen een relatie.
❤ SAMEN GENIETEN ❤
🌞 Het zonnetje schijnt en ik lig voldaan voor de tent met een goed boek en een glas rose. Manlief is aan het surfen en de kids doen allemaal hun ding. De één gaat longboarden, de ander speelt met de hond en de jongste is krabben aan het vangen.
🍀 Het mag er allemaal zijn. We zijn samen en genieten allemaal van ons eigen ritme en doen waar we zin in hebben. Dat is het "wij gevoel", zonder daarbij "je eigen ik" te verliezen. Elkaar de ruimte geven, ook op vakantie.
🤔 Wil je graag activiteiten samen doen? Spreek dan je verwachtingen helder uit en maak als stel en/of gezin duidelijke afspraken om teleurstellingen te voorkomen. Scheelt een hoop gedoe😉. Wil je meer inspiratie? Lees dan mijn blog over " Vakantieruzies"

Wil jij iedere week een post ontvangen op Facebook en/of Instagram?