· 

Vakantie heeft ons niets gebracht

De vakantie doet onze relatie geen goed.
ALLEEN MAAR GEZEIK 
🤍 Ondanks de onderlinge frustraties ben je toch met je gezin op vakantie geweest. Nu je erop terugkijkt was het allesbehalve verbindend. Je hoop op verzoening is vervlogen en je huilt om wat je dacht dat jullie nooit zou overkomen.
🤍 En nu alles weer in het ritme gaat, voel je je geleefd en zit je vast in je eigen gedachten. Hoe heeft het toch zover kunnen komen...help, wat nu?
🤍 Als je investeert in een vakantie, investeer dan ook in je relatie. Relatietherapie of het Relatieweekend helpt jullie verder te kijken naar wat jullie beide nodig hebben of anders willen. Effectief, oplossingsgericht en tot de kern. Maak kosteloos en vrijblijvend een afspraak en creëer zo duidelijkheid voor jezelf en je gezin.

Wil jij iedere week een post ontvangen op Facebook en/of Instagram?

Reactie schrijven

Commentaren: 0