· 

En nu ben ik het zat!

WEG HIER 
Wéér die heftige ruzie. Schreeuwend staan jullie tegenover elkaar. Je kookt van woede en de strijd haalt het slechtste in je naar boven. Je wilt maar één ding. Weg hier, weg bij jou! Holy shit, lang leve de liefde...De vraag is natuurlijk wat er onderhuids speelt bij ruzies die ogenschijnlijk nooit écht ergens over gaan. Vaak zijn het diepere emoties die zich al jaren hebben opgebouwd, echter nooit een plek krijgen binnen de relatie.
En bij een klein beetje weerstand, worden juist die emoties het hardst geraakt en barst de bom. Je voelt je niet gezien, ervaart geen liefde, mist aandacht of je hebt het idee dat er niet echt geluisterd wordt. En door die explosie van onbegrepen gevoelens, begrijp én bereik je elkaar niet. Je maakt ruzie, keer op keer, zonder verder te komen. Zo vermoeiend.
Hoe fijn is het om elkaar wel te begrijpen. Dat jullie weten wat er ten diepste speelt en daar in kunnen groeien met elkaar. Niet constant ruzie, maar effectieve communicatie. Rust, duidelijkheid en vooral ruimte voor jullie liefde.
Als relatietherapeut ben ik oprecht geïnteresseerd naar jullie patroon van ruzie maken en welke emoties hierin meespelen. Kom langs in mijn praktijk in Enkhuizen en kies daarmee voor verandering. Kennismaken is kosteloos en vrijblijvend. Bel of mail gerust, ik sta jullie graag te woord.

Wil jij iedere week een post ontvangen op Facebook en/of Instagram?