· 

Mag ik je telefoon eens inzien?

De vakantie doet onze relatie geen goed.
📱 IK MOET HET WETEN 📱
Wat ik vaak hoor is dat er intuïtief al iets niet goed voelde, voor we überhaupt de telefoon van de partner checken. We hebben het vaak open gevraagd, echter de achterdocht om de volgende redenen blijft;
- Ik mag nooit in zijn/haar telefoon kijken.
- De telefoon is waar hij/zij is.
- Uren online op de app, maar als ik iets stuur hoor ik niets.
- Als ik langs loop, gaat de telefoon uit.
- Zie hem/haar lachen met berichtjes sturen en als ik vraag wie het is...is het standaard antwoord; "Oh niemand, maak je niet zo druk. "
- Als ik wil praten om de geheimzinnigheid van de telefoon, voel ik direct weerstand en krijgen we ruzie.
📱 En ja, op deze manier wordt het vertrouwen behoorlijk op de proef gesteld. Er ontstaat onzekerheid en het "niet weten waarom" is de grootste onruststoker. Als er na de check dan uitkomt dat er gesprekken zijn gewist of juist leugens aan het licht komen, dan staat de relatie meteen onder druk. Zeker omdat de partner zich ook rot en tegelijkertijd schuldig voelt om de telefoon te moeten checken, omdat je dacht dat je je partner kon vertrouwen.
📱 Heb je inderdaad "stiekem" contact en probeer je je telefoon veilig te stellen? Ik heb nieuws voor je...het komt altijd uit. Hou jezelf en je partner niet voor de gek. Kom er eerlijk voor uit en praat er met elkaar over. Ik hoor zo vaak; "Ik had het liever willen weten, dan dat je glashard in mijn gezicht staat te liegen!" Dus, stop ermee of deel wat erin je omgaat. Makkelijker gaat het er niet op worden...

Wil jij iedere week een post ontvangen op Facebook en/of Instagram?

Reactie schrijven

Commentaren: 0