· 

Heb je zin in seks?

Ons seksleven is slecht. Kim Kromwijk- Lub helpt jullie verder
👣 SEKS ❣
🖤 Er worden wat boeken over geschreven. Het verschil tussen mannen en vrouwen op het gebied van seksualiteit. Het stigma dat vrouwen minder behoefte hebben en dat mannen altijd zin hebben. Geloof me...het klopt niet. Genoeg dames die bij mij in de praktijk komen die smachten om begeerd te worden en mannen die heel vaak moe zijn. Maar wat gaat er dan eigenlijk mis?
🖤 We weten niet van elkaar wat we nodig hebben om tot een fijne vrijpartij te komen. Dat maakt het soms zo verdomd ingewikkeld. En dat is allesbehalve opwindend. De uitdaging is om hier met elkaar over in gesprek te gaan, echter is dit vaak lastiger als we denken. Juist omdat mannen en vrouwen hier elkaar niet meer volgen. En daar is het stigma op gebaseerd...
🖤 Zin om wel weer samen zin te hebben? Schroom dan niet om met mij over jullie seksleven te praten. Door middel van relaxte, intieme en opwindende emotionele & seksuele oefeningen komen jullie weer tot elkaar. Het leven is zoveel leuker met seks die jullie beide graag willen ❤❤.Komen jullie er samen niet uit? Bel of mail voor een kosteloze en vrijblijvende kennismaking.

Wil jij iedere week een post ontvangen op Facebook en/of Instagram?

Reactie schrijven

Commentaren: 0