· 

Luister je wel écht naar mij?

Gevoelens durven delen in een relatie. Kim Kromwijk helpt julllie verder als stel

Ik weet niet wat ze wil...


⁉️ "Het maakt niet uit wat ik zeg, ik doe het in haar ogen nooit goed genoeg. Alles moet op haar manier". Een veelvoorkomend vraagstuk bij mij in de praktijk. Een man die in de weerstand komt van "het gezeik" en de vrouw die dan nog meer in de overvraging gaat om hem te bereiken.
⁉️ We laten vaak in deze discussies boosheid en verdriet zien. Dit zijn secundaire emoties. Het gaat echter om de primaire emoties die hieronder spelen, maar die we niet van elkaar weten. Boosheid kan bv betekenen ' ik voel me niet gewaardeerd door jou'. En verdriet kan betekenen 'ik voel me alleen, laat me niet in de steek'.
❤ Door middel van relatietherapie krijgen jullie deze destructieve patronen helder en creëren jullie weer begrip en verbinding voor elkaar.
Bel of mail voor een vrijblijvende kennismaking en maak jullie relatie weer relaxed, luchtig en leuk!

Wil jij iedere week een post ontvangen op Facebook en/of Instagram?

Reactie schrijven

Commentaren: 0