· 

Ik voel jouw energie...of toch niet?

Ik vind mijn partner niet meer aantrekkelijk. Kim Kromwijk-Lub relatietherapeut Enkhuizen

De kracht van aantrekkingskracht


Wat maakt dat we ons tot sommige mensen enorm aangetrokken voelen? Voor mij betekent dit dat energie gaat stromen en dat deze kracht voelbaar is in je lichaam. In de volksmond "de welbekende klik". Deze klik is ook ooit ontstaan tussen liefdespartners in een langdurige relatie. Echter is soms hier de Good Energy niet meer voelbaar.
Dat maakt dat ik in de praktijk ook werk met energetische oefeningen en dat ervaren stellen soms als spannend. En dat mag, want alles wat je ondergaat bij relatietherapie is nieuw en anders. Je stapt buiten je comfortzone, maar juist hier zit de groei om elkaar weer "te voelen" en te ervaren of er wel nog energie stroomt.
En voel je het niet meer bij je partner, maar wel bij een ander? Realiseer dan dat er blokkades in je lijf aanwezig kunnen zijn, wat maakt dat je de ander niet toelaat... Kom samen eens langs en onderzoek of jullie energie nog te herstellen is. Soms is liefde even de weg kwijt...❤❤

Wil jij iedere week een post ontvangen op Facebook en/of Instagram?

Reactie schrijven

Commentaren: 0