· 

Verstop jij je ook liever?

Ik laat mezelf niet zien in een relatie

Kom uit de schaduw in het licht


🌓 Iedereen heeft zijn eigen problematiek, uitdagingen en valkuilen. Dat maakt ons mens en daarbij is niemand perfect. De nodige emoties kunnen hiermee gepaard gaan en dat laten we ook zien, toch?
🌑 Nee, de werkelijkheid is dat sommige zich niet durven te tonen of bang zijn om zich kwetsbaar op te stellen. Wellicht niet geleerd de emoties te delen vanuit de opvoeding, angst voor de reactie van anderen of zo een overlevingsdrang te hebben en sterk te willen zijn naar de buitenwereld.
🌖 Maar weet je...je bent veel te bijzonder om je te verstoppen. Dus stap uit de schaduw en kom eens shinen in het licht. Ik schijn graag een ander perspectief op jouw leven. Kom gerust vrijblijvend en kosteloos langs in mijn praktijk in Enkhuizen.

Wil jij iedere week een post ontvangen op Facebook en/of Instagram?

Reactie schrijven

Commentaren: 0