· 

Waar ben jij naar op zoek?

Midlife crisis. Op zoek naar bevestiging. Kim Kromwijk helpt

Heb je nu al weer wat nieuws?


🔎 OP ZOEK 🧐
🔸️De drang naar iets nieuws, beters, anders. Ik hoor vaak dat mensen hier tijdelijk gelukkig van worden, maar dat alles dan ook weer went en niet vervullend is. Met andere woorden, ze worden er niet gelukkig van. De leegte komt daarna dan vaak nog harder binnen.
🔸️Denk aan continue nieuwe uitdagingen zoeken in het werk, materialisme, social media en nieuwe mensen willen ontmoeten. Het is allemaal een elixer voor het vinden van geluk of een soort bevestiging die je van anderen tijdelijk krijgt.
🔸️Geluk zit in iets anders en dat begint bij jezelf om te ontdekken wat jouw leven verrijkt. De honger naar meer...je kunt ernaar op zoek gaan, maar het komt nooit als verwacht...

Wil jij iedere week een post ontvangen op Facebook en/of Instagram?

Reactie schrijven

Commentaren: 0