· 

Ik wil bij jou...wil jij bij mij?

Ik ga vreemd. Relatietherapie Enkhuizen helpt.

Er zijn alleen maar verliezers in het verhaal


🎭 DE ÉCHTE WAARHEID 🎭
⚡ De verslagen blikken na ontrouw en de onmacht die er vervolgens uit voortkomt. Het zijn verdrietige verhalen bij mij in de praktijk, aangezien het houden van elkaar vaak zo groot is. Na de waarheid komt namelijk het besef wat er écht op het spel staat. Jouw liefde en/of gezin die voor jou door het vuur gaan.
⚡ Zowel mannen als vrouwen zoeken het soms "stiekem" op bij anderen. Bij mannen is het vaak de spanning. Bij vrouwen is het meer het gevoel van wel gehoord en/of gezien worden bij een ander. In deze verhalen zijn alleen maar verliezers, want het kost enorm veel tijd en oprechte aandacht om het vertrouwen weer terug te winnen en te helen. De schade is vaak niet te overzien.
❤ En mis je spanning of het gevoel dat je er niet mag zijn? Praat er dan over met je liefde. Soms zijn we verdwaald in de grote wereld. Ik help jullie graag weer op het pad van échte liefde en wat er allemaal mogelijk is. Kom gerust eens langs in mijn praktijk in Enkhuizen.

Wil jij iedere week een post ontvangen op Facebook en/of Instagram?

Reactie schrijven

Commentaren: 0