· 

Ik heb je zo nodig

Realtietherapie Enkhuizen Hoorn Alkmaar. Red je relatie

Het is verstikkend wat ze doet, maar hou zo van haar...


😵 IK HEB HEM NODIG...
⏳ Ze komt over als een zekere vrouw, echter voelt ze zich allesbehalve dat. Ze is sterk afhankelijk van haar geliefde. Als hij er niet is, kan ze niet meer helder denken. Ze heeft hem nodig om zichzelf staande te houden. Keer op keer.
⏳ Hij daarin tegen geeft aan dat het hem benauwd. Ze verstikt hem en voelt dat haar geluk van hem afhangt. Hij is radeloos en verlangd naar een fijne balans. Hij houdt van haar, maar kan de druk niet aan. Zijn eigen identiteit raakt hierin zoek.
⌛ En zo zijn ze beiden op zoek naar veiligheid binnen hun relatie. Veiligheid die ze elkaar niet meer kunnen geven.
❤ Relaties zijn soms complex, net zoals het leven. Gun jullie relatie een beetje nieuwe energie. Wees welkom in de wereld van de liefde en kom gerust eens vrijblijvend langs in mijn praktijk in Enkhuizen.

Wil jij iedere week een post ontvangen op Facebook en/of Instagram?

Reactie schrijven

Commentaren: 0