· 

Loslaten vanuit liefde, kan dat wel?

Loslaten vanuit liefde. Kim Kromwijk-Lub Relatietherapeut begeleid jullie

We houden zo van elkaar, maar maken elkaar niet gelukkig.


❓BLIJVEN STELLEN BIJ ELKAAR❓
Ik krijg deze vraag vaak genoeg. Feitelijk blijft 80% van de stellen bij elkaar die relatietherapie hebben gehad, mits ze op tijd aan de bel trekken. Helaas is dat niet altijd het geval. Stellen denken dat;
✔ Hun relatie wel oké is
✔ Ze het zelf wel kunnen oplossen
✔ Relatietherapie niets oplost
❤ Het is juist essentieel om het tijdig met elkaar te onderzoeken dmv relatietherapie. Zo ontstaat er nieuwe energie en is er ruimte voor wederzijds begrip en respect. Inzichtgevend voor de relatie, maar ook voor jou als persoon😉
💔 En soms is het beter als 2 mensen elkaar loslaten. Dit proces begeleid ik ook in de praktijk en noem ik; 'Loslaten vanuit liefde'. Juist als je zoveel hebt gedeeld is het helend om hierin afscheid van elkaar te nemen. Zeker als er kinderen bij betrokken zijn. Een boek vol herinneringen, die je met respect sluit.
❤ Zijn jullie nieuwsgierig wat relatietherapie voor jullie relatie kan betekenen? Aarzel dan niet en kom eens kosteloos en vrijblijvend langs in mijn praktijk in Enkhuizen. Ik ontmoet jullie graag.

Wil jij iedere week een post ontvangen op Facebook en/of Instagram?