· 

Vrolijk Pasen, vrolijke relatie

Feestdagen door met je geliefde. Kim Kromwijk-Lub relatietherapeut helpt

Pubers vroeg aan het ontbijt, dacht het niet!


🐰 MAGISCHE TRADITIE 🐤
🐣 Pasen 2021, wederom een uitdaging in deze tijd. Ik ben altijd gefascineerd geweest van deze traditie. Geloofde als kind heilig in de paashaas en maakte de mooiste eieren. Mijn moeder zorgde ieder jaar voor een feestelijk gedekte tafel en maakte de heerlijkste gerechten. De magie als we dan beneden kwam...Kan me dat gevoel nog levendig herinneren. En natuurlijk paaseieren zoeken, zie daarbij nog steeds de grijns van mijn vader. Die had altijd de beste verstopplekjes.
🌷 En nu ben ik zelf moeder van drie pubers en is het paasontbijt een paasbrunch geworden (omdat ze simpelweg niet eerder wakker zijn). En ja, net zoals mijn ouders, geven we die magie door. Het huis vol kleur, de tafel vol lekkers en heerlijk lang met elkaar genieten. Hoe oud onze kids ook zijn, we verstoppen nog steeds eieren. Denk dat wij als ouders daar nog wel de meeste lol om hebben. Ieder jaar weer nieuwe verstopplekken bedenken...
🌸 Ik wens iedereen hele fijne paasdagen. En met een knipoog naar deze paashaasjes 🐇❤🐇

Wil jij iedere week een post ontvangen op Facebook en/of Instagram?

Reactie schrijven

Commentaren: 0