· 

Die onverwachte kus

Verlangen naar een spontane kus.  Kim Kromwijk-Lub relatietherapeut helpt

We verlangen naar die spontane aanraking...


💋 DIE ONVERWACHTE KUS...💋
👄 Soms wil ik gewoon dat mijn man me spontaan "pakt" en me gepassioneerd kust. Dat hij de daadkracht van zijn mannelijkheid laat zien en dat ik me daardoor vrouw voel. Ik ben dan als was in zijn handen en geef me volledig aan hem over.
👄 Zijn vingers die gecontroleerd maar speels mijn haar vasthouden en warme handen die teder mijn gezicht omsluiten. En dan die onverwachte intense kus...
👄 Het is een klein verbindend moment in ons dagelijks leven. Zomaar in de keuken, in de auto of midden op straat. Het brengt ons als geliefdes even heel dicht bij elkaar.]
👄 En ik merk door de vele gesprekken met vrouwen én mannen, dat we in een gezonde relatie hier allemaal naar verlangen. Die spontane aanraking, zoals de aai over je bol, de hand in je nek of die vurige kus. Het gevoel dat je er mag zijn en gezien wordt in de hectiek van de dag.
👄 Wist je trouwens dat je minder stress ervaart en een fijnere relatie hebt als je dagelijks even lekker kust? Met het kussen maak je namelijk het geluksstofje dopamine aan. Zo mooi dat je dat elkaar kunt geven.
😏 Kan jullie liefde wel wat power gebruiken, maar geen idee hoe? Maak dan vrijblijvend en kosteloos kennis in mijn praktijk in Enkhuizen. Ik help jullie graag naar een next level.

Wil jij iedere week een post ontvangen op Facebook en/of Instagram?