· 

De pot met goud

Focus op het positieve. Kim Kromwijk-Lub Relatietherapeut

Kijk naar wat er wel is en geef daar je aandacht aan


🌈 WAAR FOCUS JIJ OP? 🪙
🌱 Wie geloofde er niet in als kind? De pot met goud aan de andere kant van de regenboog. Als jong meisje zocht en fantaseerde ik erop los. Vastberaden, tikkeltje eigenwijs en niet willen opgeven.
🌱 Positiviteit is dan ook een sterke schakel in mijn karakter. En net zoals iedereen worden we gevormd in het leven en zijn we soms geneigd om negativiteit toe te laten. Maar juist dan versterk je jouw donkere emoties.
🌱 Mijn levensmotto is dan ook; Geef geen aandacht of woorden aan het negatieve, maar focus en geef aandacht op wat je wilt omarmen of bereiken. Juist dan zal dit gevoel gaan groeien in berusting en geluk.
 
🪙 Die pot met goud mag ik dan niet gevonden hebben, maar het gevoel dat goud in alles zit heb ik nooit verloren.
Met liefde voor al mijn dierbaren ♥️

Wil jij iedere week een post ontvangen op Facebook en/of Instagram?

Reactie schrijven

Commentaren: 0