· 

Jij was er, toen ik er niet was

Het loslaten van je ex. Kim Kromwijk-Lub Relatietherapeut

Jullie zijn toch niet meer samen? Laat het toch los...💞 BEWONDERING 💞
〰️ Hij keek haar bewonderend aan en sprak respectvol uit: "Jij bent de oren van ons huis". Hij bedankte haar voor de opvoeding van hun inmiddels volwassenen kinderen. Ze had zoveel gesignaleerd, terwijl hij aan het werk was. Een ontroerend moment.
〰️ Een stel op leeftijd die elkaar onbewust hebben verloren. Ze deelden niet meer hun gevoelens en merkten dat samen op pad gaan niet meer verbindend voelde en zelfs frustraties opleverde.
〰️ Middels de open gesprekken bij mij in de praktijk en de ontwikkelopdrachten in de thuissituatie, maken ze grote sprongen. Verkennend, soms spannend, maar bovenal vinden ze hun liefde weer voor elkaar. Iedere keer als ze komen, bedanken ze me uitvoerig en realiseren ze zich hoe gek het eigenlijk is dat ze al die tijd niet wisten dat het anders kon.
💞 Met een glimlach op mijn gezicht fiets ik weer naar huis. Wat een vervullende dag...

Wil jij iedere week een post ontvangen op Facebook en/of Instagram?

Reactie schrijven

Commentaren: 0