· 

Wat voller na de vakantie

Onzekere gedachten. Kim Kromwijk-Lub Relatietherapeut

Wat ben je een mooi mens!


 

💙 AFFECTIE VERSUS PERFECTIE...
👗 Kom net terug van een heerlijke vakantie met mijn gezin. Daar liep ik met een kilootje meer, zelfverzekerd in een fleurig en kort zomerjurkje. Ken hier toch niemand dacht ik.
🙄 En juist dat heeft me aan het denken gezet. Want eenmaal thuis zat dat jurkje wat ik daar 24/7 droeg toch anders. Conclusie; ik voel me minder vrij in mijn eigen hometown. Serieus, hoezo dan?
🥴 Nou, dan komt toch het woord perfectie lachend om de hoek kijken. En dan hoor ik mijn innerlijke criticus te keer gaan en me dus toch minder zelfverzekerd laten voelen. Gelukkig is het van korte duur en weet ik hoe ik dat monstertje te lijf mag gaan.
💎 Dus voor alle vrouwen; dik, dun, groot, klein, gespierd, slap, opgeblazen of gevuld. Laten we elkaar omarmen. We zijn stuk voor stuk prachtige en unieke schepsels. Dus van mij naar jou; " Wat ben je een mooi mens" ♥️
❣ Wie geef jij vandaag een oprecht compliment? Dan krijgt perfectie geen ruimte 😉

Wil jij iedere week een post ontvangen op Facebook en/of Instagram?