· 

Neem de ander niet voor lief

Elkaar voor lief nemen. Kim Kromwijk-Lub Relatietherapeut

Wat zou ik graag meer verbinden, maar hoe?


 

🌊 GEVEN & ONTVANGEN 🌊
🔹️ Soms lees je dat een relatie vanzelf moet gaan. Echter een relatie krijgt pas een goede flow als je er zelf energie in stopt. Wat laat jij zien aan de ander, waardoor de liefde merkbaar en voelbaar is.
🔹️ Je bent beiden 100% verantwoordelijk voor jullie relatie en het is belangrijk dat er een juiste balans is tussen Geven & Ontvangen. Welk aandeel heb jij hier eigenlijk in en ben je je daar ook bewust van?
🔹️ Neem je liefde nooit voor lief, houd het levend. Dan gaat de relatie pas stromen...🌊

 

💙 Komen jullie er niet uit? Wacht dan niet te lang. Relatietherapie helpt bij 80% van de stellen die tijdig aan de bel trekken. Maak kosteloos en vrijblijvend een afspraak in mijn praktijk in Enkhuizen.

Wil jij iedere week een post ontvangen op Facebook en/of Instagram?