· 

Zijn waarheid en welkom nu vijanden

Verdeeldheid in relaties. Kim Kromwijk-Lub Relatietherapeut

In  de kern willen we allemaal hetzelfde 'Gezien en erkend worden'.


 

Waarheid ♾ Welkom

 

🫂 Het raakt me als mens en als therapeut dat het woord welkom nu zo een beladen term is geworden. En tegelijkertijd voel ik de kwetsbaarheid van velen hierin, aangezien ik een hoop cliënten spreek die hiermee worstelen.
🫂 Waar ben je welkom? Bewegend op een manier die voor een ieder als bevrijdend voelt. En is het daar dan veilig? Veilig genoeg voor jou, voor mij? Waar mag je jezelf zijn, zonder de overtuiging van een ander vredelievend mens?
🫂 In de kern willen we hetzelfde. Gezien en erkend worden in deze grote wereld, waar verdeeldheid nu hard om zich heen slaat. Waar het woord waarheid en welkom elkaars vijanden zijn geworden.
🫂 De waarheid die meerdere kanten kent en zich een weg baant over onze levens, relaties, normen en waarden. De antwoorden blijven uit, we tasten allemaal in het duister. Maar laten we het samen lichter maken. Waar er ruimte is voor verbinding, liefde, respect en wederzijds begrip. Laat verdeeldheid geen onderdeel zijn van ons korte bestaan. Daar is het veel te kostbaar voor...♥️

 

🕊Ik wens jullie alle liefde én vrijheid. Bij mij in de praktijk is iedereen welkom.
Liefs Kim 💚

Wil jij iedere week een post ontvangen op Facebook en/of Instagram?