· 

Vriendinnen

Vriendinnen eren. Kim Kromwijk-Lub

Ik heb altijd gevoeld om je hand vast te houden...


30 jaar vriendschap en ondanks ik op dit moment eindelijk weer bij je ben in jouw thuisland Spanje, wil ik je via deze post extra verwarmen. De liefde die ik voor jou voel is onvoorwaardelijk...
Ik neem je mee in het verleden, waar ik als 12 jarige in de brugklas 'dacht' dat ik de wereld aankon. Daar ontmoette ik jou en geschiedenis werd geschreven. Twee meiden die de wereld 'dachten' aan te kunnen en hand in hand op ontdekkingsreis gingen.
Ik moet o.a. denken aan onze oneindige logeerpartijen, pissen in ons broek van het lachen, samen door het ijs zakken, veel bonbonbloc scoren tijdens de pauze, gym met van Dok, foto's maken in pashokjes, te jong aangeschoten op een vaag feest , klingen met onze bloemenriemen en rose haar. We deelden de wereld en hadden aan 1 woord of blik genoeg. Nog steeds trouwens 😉.
En zo groeiden we op tot volwassenen en volgden we onze eigen weg en bleek dat we de wereld helemaal niet aan konden...Het te vroeg verliezen van onze dierbaren, het verliezen van jezelf, verkeerde keuzes maken en je lichaam tot het uiterste drijven. En ondanks dat ik je keuzes niet altijd begreep en met verdriet moest aanzien, heb ik altijd sterk gevoeld om je hand vast te houden. Er onvoorwaardelijk te zijn vanuit liefde voor wie je bent en hoe hecht onze vriendschap is door alles heen. Wij samen, de wereld weer aan onze voeten. En die wereld heb je gevonden, in Spanje, met jouw prachtige lieve Charity en jullie roedel.
☀️ En nu zitten we samen met onze liefdes Jeroen en Charity bij jullie in de spaanse zon. Delen we herinneringen en maken we nieuwe. We omarmen het leven. Ben zo trots op jou, hoe je je ondanks alles staande weet te houden en hoe moeilijk dat soms is. Ik gun jou de wereld, met alle keuzes die je hierin maakt of hoe diep je soms ga. Ik blijf altijd bij je...waar je ook bent, want samen kunnen we de wereld aan... ❤you 2

Forever friends 🐻❤
Liefs je vriendinnetje

Wil jij iedere week een post ontvangen op Facebook en/of Instagram?