· 

Mijn man

Jeroen en Kim Kromwijk-Lub Relatietherapie Enkhuizen Hoorn

Hij geeft me de mannelijke energie die ik nodig heb...❣ LUCKY 2️⃣4️⃣ LOVE ❣
💓 Deze prachtige man, die ik al 24 jaar in liefde mag toelaten. Hij zet mij met 2 benen op de grond en geeft mij de stevige mannelijke energie die ik nodig heb als vrouw. Bij hem voel ik me veilig, vertrouwd, vrij, mooi en geliefd. Ik mag op hem leunen, onvoorwaardelijk. Het is voor mij nooit vanzelfsprekend, ik neem hem nooit voor lief.
Vandaag ons geluksgetal in jaren samen. Ik wil je vanuit mijn hart bedanken voor je wijsheid, je geduld met mij, je humor, je relativatie, je sterke troostende armen, je moves en je zuivere intuïtie. Jouw liefde voor mij, onze kinderen en onze dierbaren verwarmd me keer op keer. We vieren de liefde iedere dag, maar dit weekend net een beetje meer... I ❤ you!

 

Wil jij iedere week een post ontvangen op Facebook en/of Instagram?