· 

Soms weet ik het even niet...

Hoe moet een man een vrouw steunen? Kim Kromwijk-Lub Relatietherapie Enkhuizen Hoorn

Als vrouw mag je best even op je man leunen...


 

❇ HOE IS JULLIE BALANS? ❇
〰️ Kennen jullie dat dames? Dat je je rond je periode altijd anders voelt? Ik ben vaak sneller geraakt, het huishouden kan me aanvliegen én besluiteloos. Ik zeg dan letterlijk: "Ik weet het even niet..."

 

〰️ En wat is het dan een steun om een man aan je zijde toe te laten in deze emotiestorm. Die mannelijke energie om weer te kunnen aarden. Dat al die ongevraagde emoties er gewoon even mogen zijn en je je vrouw mag voelen.
〰️ Echter zijn er vrouwen die juist deze mannelijkheid niet toelaten en zich afsluiten. Ze denken het zelf wel te kunnen fixen. Met als gevolg veel frustratie en een man die ze niet begrijpt. En dat terwijl ze wel naar deze mannelijke energie verlangen. Ja, heel verwarrend...vooral voor de mannen!
♂️ Boodschap voor de mannen:
Erken het, geef haar aandacht en laat haar juist even leunen op jouw mannelijke energie. Het is geen gezeur of gezeik. Het is even die warme deken die ze van jou nodig heeft. Juist omdat haar emoties haar ongevraagd uit balans brengen. Als jij dit kunt geven...krijg je juist de wereld van haar terug.
Dan voelt ze zich veilig bij jou...
Je bent haar held 💪🏼
♀️ Boodschap voor de vrouwen:
Heb vertrouwen dat je mag leunen op jouw man. Hij is er voor je. Deel vanuit zachtheid wat je fijn zou vinden en geef ook aan dat je soms niet de leukste versie van jezelf bent. En ja, daar hoort soms een liefdevolle 'sorry' bij als jouw hormonen met scherp schieten. Dat verdiend hij ook niet altijd, toch?😉
😳 En denk je nu: "Holy shit, dit lukt ons never nooit niet". Kom dan eens langs. Ik heb vertrouwen in echte liefde en dat die soms even de weg kwijt is en wat anders nodig heeft. Relatietherapie geeft jullie relatie weer begrip en inzicht. En dan krijgt liefde weer een eerlijke kans ❤
Zie ik jullie in mijn praktijk in Enkhuizen?
Kennismaken is kosteloos en vrijblijvend.
Liefs Kim 🌸

Wil jij iedere week een post ontvangen op Facebook en/of Instagram?