· 

Terugblik 2021

Relatieproblemen 2022.  Kim Kromwijk-Lub EFT therapeut

Welke levenslessen neem jij mee voor 2022?


DANKBAAR

Dankbaar ben ik voor alle mensen die de weg naar mijn Relatiepraktijk hebben gevonden. Het delen van al jullie persoonlijke verhalen en het vertrouwen in wat jullie mij hierin hebben gegeven is immens. Jullie zijn de reden waarom ik dit werk met zoveel passie en met een open hart mag doen.

GEBRACHT
Afgelopen jaar heb ik de studie: 'Emotianally Focesed Therapy' (EFT verdieping) en het 'Houd me vast' programma met succes afgerond. Een mooie verdieping van interventies bij relatietherapie. Naast onze relatieweekenden & relatietherapie gaan we hier in 2022 een mooi verbinden programma voor ontwikkelen, zowel fysiek als online. We houden jullie op de hoogte!
LATEN INZIEN
Corona en het beleid heeft dit jaar weer voor verdriet en uitdaging gezorgd. Ik ben dankbaar dat het mij lichamelijk niets heeft ontnomen, mijn lichaam heeft het doorstaan en overwonnen. Echter emotioneel heeft het diepe krassen achtergelaten en me daarbij wijze lessen laten inzien voor de toekomst. 

LEVENSLESSEN

Als verlangens uitblijven, ontstaat er ruimte om dieper te voelen. om onderzoekend de betekenis ervan helder te gaan inzien. Voor mij betekende dit nieuwe inzichten en paden met nieuwe verhalen. Verhalen die vertrouwd zijn en zich aanvullen met nieuwe herinneringen. En ongeschreven verhalen waar het pad van hartverbinding open ligt. Positieve energie en een zuivere kijk op het leven. 

 

LIEFDE
Juist in deze tijd voel ik me meer dan ooit verbonden met mijn dierbaren. Bedankt voor de wijze en verdiepende gesprekken, jullie steun, de lach die we samen delen en het gevoel van onvoorwaardelijkheid. 

2022 VOOR JOU
Vertrouw op je eigen intuïtie en kunnen. Creëer nieuwe mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling én geluk. Verbind je met mensen die jou waarderen om wie je bent en blijf vooral je mooie zelf. We zijn allemaal prachtige individuen met een eigen verhaal. Op weg met eigen levenslessen, die er allemaal mogen zijn.

 

GELUK

Ik wens je al het geluk voor het nieuwe jaar. En laat je onderweg niet afleiden van waar het werkelijk om draait in het leven, namelijk: 'Liefde, geluk en verbinding'. 

 

Warme groet,
 Kim 💋

Wil jij iedere week een post ontvangen op Facebook en/of Instagram?