· 

Mijn man is zo irritant

Irritaties in ons huwelijk. Kim Kromwijk-Lub Relatietherapie Enkhuizen EFT Houd me vast

Voel me zo niet gehoord en begrepen door jou!


 Uitdaging in jullie relatie, irritaties‼️

 

 

 

 

Een terugkerend thema bij mij in de praktijk. Partners die zich aan elkaar irriteren en daardoor zich niet gezien en/of gehoord voelen. Als deze gevoelens vervolgens niet serieus worden genomen, ontstaat er onbegrip. En dat doet pijn, terwijl we zo verlangen naar diepere verbinding.

 

 

 

 

Mijn advies: Blijf bij je gevoel en geef vanuit liefde aan waar je naar verlangt i.p.v van wat je niet wilt. De valkuil is namelijk dat we gaan reageren vanuit weerstand en dat schrikt je partner af en creëert afstand.

 

Negatief aangeven vanuit weerstand:

"Jij bent er nooit als ik je nodig heb, kan net zo goed alleen zijn".

 

Positief aangeven vanuit gevoel:

" Zou graag meer met je samen willen zijn, gewoon even met zijn tweeën, jij en ik".

 

 

Op deze manier blijf je bij jezelf, schrik je je partner niet af en kost het je minder energie. Dat maakt jou een mooier mens en krijg je hopelijk wat je verdient.

 

En reageert jouw partner negatief, ondanks jouw positiviteit? Dan hebben jullie samen een grotere uitdaging. Kom dan eens vrijblijvend langs, ik kijk graag met jullie mee.

 

Lieve groet,

Kim

Wil jij iedere week een post ontvangen op Facebook en/of Instagram?