· 

Zelfreflectie in een relatie

Zelfreflectie in een relatie.  Kim Kromwijk-Lub EFT therapeut

Maak jullie liefde het iedere dag waard met deze liefdestips


 💎 ZUIVER & LIEFDEVOL 💙

🌿 In een gezonde relatie kan je het beste in elkaar naar boven halen en van elkaar leren. Je partner mag jou liefdevol attenderen wat jouw gedrag met hem/haar heeft gedaan. Zo om elkaar beter te begrijpen en lief te hebben. 

 

🌿 Dit kan alleen als je openstaat voor feedback en kan invoelen hoe het voor de ander is of is overgekomen. Heb jij het vermogen om te reflecteren op je eigen handelen of schuif je het liever veroordelend van je af? 

 🌿 De kracht is dan om naar binnen te keren. Om te reflecteren op jouw eigen handelen. En wees dan ook zuiver om erop terug te komen. Alleen daar zit de groei om een beter mens te worden en een fijnere liefdespartner. 

💚 De keuze is aan jou, maar het echte geluk zit nog altijd in jezelf. 

❤ Lastig? Stap eens samen bij me binnen en gun het jezelf en elkaar.

Wil jij iedere week een post ontvangen op Facebook en/of Instagram?