ย ยทย 

Haar ogen ontmoeten de mijne

Zelfreflectie in een relatie.  Kim Kromwijk-Lub EFT therapeut

Het verleden dragen we altijd met ons mee. We uiten dit vaak bij mensen waar we ons veilig voelen.


๐”๐ˆ๐“ ๐ƒ๐„ ๐๐‘๐€๐Š๐“๐ˆ๐‰๐Šย 

ย 

๐Ž๐ง๐ณ๐ž ๐จ๐ ๐ž๐ง ๐จ๐ง๐ญ๐ฆ๐จ๐ž๐ญ๐ž๐ง ๐ž๐ฅ๐ค๐š๐š๐ซ. ๐ˆ๐ง ๐๐ž ๐ฅ๐š๐ง๐ ๐ž ๐ฌ๐ญ๐ข๐ฅ๐ญ๐ž ๐๐ข๐ž ๐ฏ๐ž๐ซ๐ฏ๐จ๐ฅ๐ ๐ž๐ง๐ฌ ๐ฏ๐š๐ฅ๐ญ, ๐ฏ๐จ๐ž๐ฅ ๐ข๐ค ๐ก๐š๐š๐ซ ๐ฏ๐ž๐ซ๐ก๐š๐š๐ฅ. ๐™๐ž ๐ก๐ฎ๐ข๐ฅ๐ญ ๐ข๐ง ๐ฌ๐ญ๐ข๐ฅ๐ญ๐ž ๐ž๐ง ๐ฐ๐ž ๐œ๐จ๐ง๐ง๐ž๐œ๐ญ๐ž๐ง ๐จ๐ฉ ๐๐ข๐ž๐ฉ๐ž๐ซ ๐ง๐ข๐ฏ๐ž๐š๐ฎ. ๐ˆ๐ค ๐ฉ๐š๐ค ๐ก๐š๐š๐ซ ๐ก๐š๐ง๐ ๐ฏ๐š๐ฌ๐ญ ๐š๐ฅ๐ฌ ๐ข๐ค ๐ก๐ž๐ญ ๐ฏ๐จ๐ฅ๐ ๐ž๐ง๐๐ž ๐ฎ๐ข๐ญ๐ฌ๐ฉ๐ซ๐ž๐ž๐ค;ย 

ย 

"๐‘ฏ๐’†๐’• ๐’”๐’‘๐’Š๐’‹๐’• ๐’Ž๐’† ๐’›๐’ ๐’—๐’๐’๐’“ ๐’‹๐’†. ๐‘ซ๐’‚๐’• ๐’๐’๐’๐’Š๐’• ๐’Š๐’†๐’Ž๐’‚๐’๐’… ๐’”๐’๐’“๐’“๐’š ๐’‰๐’†๐’†๐’‡๐’• ๐’ˆ๐’†๐’›๐’†๐’ˆ๐’… ๐’—๐’๐’๐’“ ๐’…๐’† ๐’•๐’“๐’‚๐’–๐’Ž๐’‚'๐’” ๐’…๐’Š๐’† ๐’‹๐’๐’– ๐’›๐’Š๐’‹๐’ ๐’‚๐’‚๐’๐’ˆ๐’†๐’…๐’‚๐’‚๐’. ๐‘ซ๐’‚๐’• ๐’‹๐’† ๐’‹๐’† ๐’›๐’ ๐’—๐’†๐’“๐’๐’๐’“๐’†๐’ ๐’—๐’๐’†๐’๐’• ๐’†๐’ ๐’…๐’† ๐’๐’‚๐’”๐’• ๐’๐’Š๐’†๐’• ๐’Ž๐’†๐’†๐’“ ๐’Œ๐’–๐’๐’• ๐’…๐’“๐’‚๐’ˆ๐’†๐’. ๐‘ด๐’‚๐’‚๐’“ ๐’๐’Š๐’†๐’—๐’† ๐’”๐’„๐’‰๐’‚๐’•, ๐’…๐’Š๐’† ๐’›๐’˜๐’‚๐’‚๐’“๐’•๐’† ๐’Š๐’” ๐’๐’Š๐’†๐’• ๐’—๐’‚๐’ ๐’‹๐’๐’–."

ย ๐™๐ž ๐ฏ๐š๐ฅ๐ญ ๐ก๐ฎ๐ข๐ฅ๐ž๐ง๐ ๐ข๐ง ๐ฆ๐ข๐ฃ๐ง ๐š๐ซ๐ฆ๐ž๐ง ๐ž๐ง ๐ข๐ค ๐ ๐ž๐ž๐Ÿ ๐ก๐š๐š๐ซ ๐š๐ฅ๐ฅ๐ž ๐ญ๐ซ๐จ๐จ๐ฌ๐ญ ๐๐ข๐ž ๐ข๐ค ๐ข๐ง ๐ฆ๐ž ๐ก๐ž๐›. ๐„๐ž๐ง ๐ฏ๐ž๐ซ๐›๐ข๐ง๐๐ž๐ง๐ ๐›๐ž๐ ๐ข๐ง ๐ฏ๐š๐ง ๐ž๐ž๐ง ๐ฐ๐š๐š๐ซ๐๐ž๐ฏ๐จ๐ฅ ๐ ๐ž๐ฌ๐ฉ๐ซ๐ž๐ค.

โค ๐Š๐ข๐ฆ

Wil jij iedere week een post ontvangen op Facebook en/of Instagram?