· 

Een negatieve partner kost energie

Een negatieve partner hebben. Kim Kromwijk-Lub EFT therapeut

Een verhaal heeft altijd 2 kanten. Blijf zuiver en realistisch...


● NEGATIEF ~ POSITIEF ○ 

 

 ~ In relaties beïnvloeden we elkaar positief, maar helaas ook negatief. Dit gebeurt vaak onbewust. 

 

~ Hoe vaak hoor je wel niet; Hij/zij is niet meer zichzelf sinds ze een relatie heeft. Maar wat gebeurt er dan eigenlijk? Hier klinkt het welbekende spreekwoord;  "Waar je mee omgaat wordt je mee besmet". 

 

 

~ Is je partner negatief ingesteld, veroordelend over anderen en is het glas vaak half leeg? Dan kan er zomaar een vertroebeld beeld ontstaan in jouw hoofd over de werkelijkheid. In ergste gevallen neem je deze negatieve energie over. Er is tenslotte niemand die de andere kant positief belicht van een gebeurtenis of persoon. Het wordt alleen maar donker gevoed. En zo kan het resulteren dat mensen niet meer graag in jouw/jullie energie willen zijn. 

 

 ~Troost je bij de gedachte dat het nooit te laat is om positiever in het leven te staan en zo een gelukkiger mens te worden. Of om bepaalde zaken recht te zetten, waar je achteraf uit negativiteit op hebt gehandeld. Dan laat je weer nieuw licht schijnen op de situatie. 

 

~ En loop jij tegen negativiteit aan van een dierbare? Blijf dan altijd nieuwsgierig naar het verhaal erachter. Zo help je degene om wellicht te relativeren en ook de andere kant te belichten. Er zijn namelijk altijd 2 kanten aan een verhaal. Zo blijf je zuiver, realistisch en geef je negativiteit geen kans. 

~ Het is dus maar net welke kant je de ruimte geeft in je hoofd en hoe groot die overtuiging dan wordt...

 

 

☀️ Ingewikkeld? 

Kom gerust een langs bij Relatiepraktijk De Kim.

Mijn naam "De Kim"  betekent letterlijk "De Horizon".

Ik zie namelijk altijd een stip op de horizon...

Liefs Kim 💚

Wil jij iedere week een post ontvangen op Facebook en/of Instagram?