· 

Besteed je tijd aan degene die je lief zijn

Leef nu en maak andere keuzes. Relatietherapeut coach Kim Kromwijk-Lub Enkhuizen Hoorn

Tijd is zo kostbaar, besteed het aan degene die je lief zijn...


 

 

⏳ TIJD KOMT NIET TERUG 🧡 

 Top 3 van verdrietige momenten bij mij in de praktijk. 

 

 👉🏼 Geen tijd nemen voor elkaar of het gezin. Uiteindelijk resulteert dit in ergernis, verdriet en spijt. Vooral als mensen zich beseffen dat ze veel van elkaar of het gezin hebben gemist en dit nooit meer kunnen terugdraaien. 

 

👉🏼 Vaak zijn daar dan de belemmerende overtuigingen waarom het niet anders kan. Maar als het belangrijk genoeg is, heb je altijd een keuze. Welke keuzes hebben jullie gemaakt? Wat maakt dat je vastzit in bv je werk? Is er een te duur huis, te hoge levensstandaard of verwachtingen van anderen? Ga samen kijken naar mogelijkheden voor geluk en rust. En ja, dat is soms ook risico's durven nemen. 

 

☝🏼 Tijd komt niet meer terug. Besteed het aan wie je lief is...

 

 ☝🏼 En merk jij dat in jouw relaties er geen tijd en energie naar jou gaat? Ga dan na of dit mensen zijn die ook echt in jou willen investeren om wie je bent en wat je voor hen betekent. Er is namelijk wel een natuurlijke balans van geven en ontvangen nodig. 

 

🧡 Ingewikkeld? Kom dan eens langs. Ik help jullie graag om overtuigingen in te laten zien😉

Wil jij iedere week een post ontvangen op Facebook en/of Instagram?