· 

Relatieweekend

Relatieweekend of Relatieretraite. Jeroen en Kim Kromwijk-Lub

Vertrouw op het proces, hoe verdrietig soms ook...


💞 Naast relatietherapie, begeleid ik samen met mijn man Jeroen, twee keer per maand ons unieke Relatieweekend. Een prachtige tweedaagse waar onze kwaliteiten samen komen en wat we met een open hart liefdevol begeleiden.

🍀 Tijdens deze dagen zijn jullie alleen met ons en gaan we met zijn vieren tot de kern van jullie uitdagingen. Een stevige reset met een op maat gemaakt programma aangaande jullie eigen relatie.

 💞 Of je nu een gezonde relatie hebt en meer verdieping zou willen of op het punt staat om elkaar los te laten. Het is een nieuwe stap in jullie toekomst. Deze dagen worden ervaren als 'life changing' en door stellen gewaardeerd met een gemiddelde van 9.8! 

🥰 In deze post zie je een stel van afgelopen weekend, die door onze hulp elkaar opnieuw hebben gevonden. Ze gaven ons een waardevolle review (2× een 10!) en een prachtig bos bloemen als dank. Wat toch een verrijking om dit samen te mogen doen!
❣️ Lees ook eens alle reviews op onze website van onze klanten😉

Bel of mail ons gerust, we geven jullie liefde graag een échte kans...
❤️ Liefs Jeroen & Kim Kromwijk-Lub

🍀 Zijn jullie geïnteresseerd en wil je meer informatie? Ga dan naar deze link.

Wil jij iedere week een post ontvangen op Facebook en/of Instagram?