· 

Sterke relaties

Relatietherapie Enkhuizen. Kim Kromwijk-Lub relatietherapeut

Onze missie is om werken aan je relatie niet als een taboe te zien!


🖤 Zonder donker ~ Geen licht 🤍

⚜️ Jeroen en ik hebben meerdere faces in onze relatie doorgemaakt, waarbij allerlei emoties aanwezig waren. Blij, boos, verdriet, schaamte en schuld. Er is geen moment dat ik heb getwijfeld, hoe moeilijk het soms ook mag zijn.

⚜️ We hebben elkaar namelijk altijd gerespecteerd en houden van elkaar om wie we zijn. Dit zijn ook de triggers en pijnplekken uit ons eigen verleden en in onze relatie. We hebben namelijk allemaal onze eigen valkuilen en schaduwen uit het leven. We vangen elkaar op als het minder gaat. Vorig jaar had ik een moeilijke fase in mijn leven, dan is Jeroen er voor mij (naast mijn lieve vriendinnen 💞). En als hij niet lekker gaat, ben ik er weer voor hem. Balans van Geven & Ontvangen. 

⚜️ Relaties zijn nooit 100%. Het lijkt wel of we tegenwoordig te snel opgeven als het niet bevalt. Denken dat het gras bij de buren groener is. Het is juist belangrijk om je eigen gras water te geven. Het te onderzoeken, vooral als er kinderen bij betrokken zijn.

⚜️ En mocht je merken dat het gras niet groener gaat worden, kom dan eens langs. In alle rust kijk ik met jullie mee en wat er nodig is. Of dat nu bouwen is op jullie fundament of dat het toch beter is om elkaar vanuit liefde los te laten...In relatietherapie is alles mogelijk.  


♥️ Neem het nooit zomaar voor lief...
Liefs Kim

Wil jij iedere week een post ontvangen op Facebook en/of Instagram?