· 

Valentijn

Valentijn tips. Kim Kromwijk-Lub relatietherapeut

Laat elkaar altijd voelen hoe belangrijk je bent!


🏹 VALENTIJN ♥️

❤️‍🔥 De dag van de liefde. Ik hoor vaak;
"Wat een onzin, het is zo commercieel!"
En ja, er wordt een hoop verdiend aan Valentijnsdag. Maar is dat erg? Ook hier is het belangrijk om iedereen in zijn/haar waarde te laten.

❤️‍🔥 Dus mocht je het onzin vinden. Hoe toon jij dan je waardering aan degene die je lief is? Doe het vooral op jouw eigen manier. Of dat nu vandaag is of op andere momenten. Waardeer en erken elkaar. Kan het niet vaak genoeg zeggen; neem elkaar nooit voor lief...

❤️‍🔥 En dat kan op zoveel persoonlijke manieren. Een lief briefje in een jaszak, een bloemetje laten bezorgen/brengen op het werk, uitgebreid koken, je eigen welness @home creëren, een liefdesspeech voor hem/haar alleen of op verrassingdate. Houd de liefde in je relatie(s) levend❣️

🔥 Een warme valentijnsgroet voor iedereen. Liefs Kim🥰

Wil jij iedere week een post ontvangen op Facebook en/of Instagram?