· 

Bloeien in de lente...

Kim Kromwijk-Lub relatietherapeut

Als je mijn hart heb, bloei ik altijd voor jou...


VOORJAAR 🌸 PASEN

🌳 Mensen zijn net als bomen, namelijk gevormd door het leven. Hoe zijn we gegroeid, geworteld en welke stormen hebben we doorstaan. Vanuit deze ontwikkeling staan we op een bepaalde manier in het leven en dat maakt iedere boom en mens uniek.

💫 Vanmorgen heb ik een prachtige energetische workshop bij mijn lieve vriendin Mariska Groenewoud - Kouwenhoven  gevolgd. Alles is energie en wat je uitstraalt, ontvang je terug.
Wees dus een beetje lief voor elkaar...

💚 Ik omarm ieder seizoen, maar het voorjaar is mijn favoriet. Het ontwaken van de natuur. Deze paas laat ik me culinair verrassen door manlief, verbind ik me met familie en helpen we vrienden in hun prachtige nieuwe huis aan de weilanden van Venhuizen. 

🌻 En net als de natuur, beweeg ik met ieder seizoen mee.
En als je mijn hart heb, bloei ik altijd voor jou...💕

💜 Ik wens je een Pasen gevuld met good energy💫
Liefs Kim😘

Wil jij iedere week een post ontvangen op Facebook en/of Instagram?