· 

Maak tijd vrij voor je dierbaren

Maak tijd vrij voor je partner. Jeroen en Kim Kromwijk-Lub

Er komt een tijd dat ze niet meer op jou wachten...


⌛️ MAAK TIJD VRIJ 💕

• Wekelijks bespreek ik het in de praktijk.
Gebrek aan tijd voor elkaar.

• En natuurlijk draaien we soms overuren door alles wat er speelt in het leven, maar als er geen gezonde balans is gaat er structureel wat mis.

• En dat zorgt voor stress, druk en gebrek aan verbinding met je dierbaren. En juist dat laatste is het allerbelangrijkste in het leven. Maak tijd vrij voor de mensen die van je houden. Er komt namelijk een moment dat ze niet meer op jou wachten.

• Wat als morgen je lief er niet meer zou zijn, wat zou je dan nu anders gaan doen❣️Tijd komt niet terug. Leef nu je mooiste leven en maak keuzes voor geluk. En lukt het jou niet om regie te nemen, kom dan eens langs. Samen bij Relatiepraktijk De Kim  of alleen bij Oerkompas


❤️ Liefs Kim

Wil jij iedere week een post ontvangen op Facebook en/of Instagram?