GESCHEIDEN


Gescheiden, echter loopt de communicatie tussen jullie niet zoals het hoort. Maak het samen bespreekbaar, zodat er ruimte komt voor nieuwe energie in jullie levens. Vooral als er kinderen bij betrokken zijn.

Gescheiden en slechte communicatie

Kom je niet los van je ex partner?


Kunnen jullie niet in rust communiceren?


Staan de kinderen tussen jullie in?Gescheiden stellen met kinderen blijven verbonden als "papa en mama".  Het contact hierin is noodzakelijk als  jullie voor co-ouderschap hebben gekozen. Jullie hebben samen een verleden en willen het beste voor de toekomst voor jullie kinderen. Maar wat als het niet lukt om als volwassenen op elkaar te reageren en jullie volledig de verbinding kwijt zijn die nodig is voor het co-ouderschap? 

  • Voor ex partners die beter met elkaar willen communiceren.
  • Partners die niet los komen van elkaar, ondanks de scheiding en dit samen willen afsluiten.
  • Als het moeilijk is dat de ander verder gaat in een nieuw gezin en de communicatie hierin pijnlijk is.
  • Als er veel verdriet is bij (één van) beide en jullie het samen een plek willen geven om zo verder te kunnen gaan.

Het liefst hebben we niets met elkaar te maken, onze kinderen zijn de verbinding.

Gescheiden en nog steeds ruzie om de kinderen

Hoe werkt het?


Voor jullie bij mij in therapie gaan, is het fijn om eerst even kennis te maken. Dit kennismakingsgesprek van een half uur is kosteloos en vrijblijvend. Zo kunnen we gezamenlijk ervaren of de klik er is en of jullie je op je gemak voelen bij mij in de praktijk. Ik observeer en daarna gaan we oplossingsgericht aan de slag. Efficiënt en concreet. Ruimte en respect naar elkaar is hierin essentieel. 

Aantal sessies


Bij gescheiden stellen ontbreekt vaak  de empathie voor elkaar, vaak gepaard met meerdere emoties, zoals woede, verdriet en angst. De therapie draagt bij aan een gezonde balans tussen jullie beiden. Het afsluiten van "oud zeer"  en elkaar ruimte geven voor het leven zonder elkaar.  Gemiddeld zijn er  2 á 4 sessies nodig.  


Wat kan het jullie opleveren?

Hoe kun je beter met je ex partner praten?

Begrip voor elkaars nieuwe leven


Harmonie voor de kinderen


Boosheid en frustratie in rust aangevenWe zijn nu een jaar gescheiden, maar onze gesprekken liepen continu uit tot ruzie. Kim heeft ons leren communiceren op een ander niveau.